2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çöl Kartalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,489

Çöl Kartalı

Dünyayı keşfetmek, kendini keşfetmektir
Mesajlar
880
Tepkime Puanı
6
Yer
İstanbul
Nihayet uzun soluklu yolculuğumuzdan sonra İstanbul'a yeni döndük. Şimdi 2012 yılında Çöl Kartalı ile ınarcık, Yalova, Bursa, Eskişehir, Pamukkale, Kuşadası, Güzelçamlı, İzmir, Bornova, Menemen, Dikili, Ören, Burhaniye,Didim, Bodrum, Gümbet, Akyarlar,Güvercinlik, Yalıkavak, Turgutreis, Marmaris, Bozburun, Hisarönü, Turgut, Orhaniye, Selimiye, Datça, Palamut Bükü, Eski Datça, Gelibolu, Şarköy ve İstanbul. Onbeş günlük İstanbul molasından sonra yeniden Yalova ve Bursa'ya ve yeniden Antalya'ya gittik. Bu bölgede Kemer, Çamyuva, Kundu, Güzeloba, Lara, Gemlik, Yalova ve İstanbul'dayız. 6 Ay süren bu gezimizi sizlerle paylaşacağız.

341
 

Etiketler
Sevgili dostlarımız Günter ve Ingrid çiftinin yatlarında harika anlar paylaştık:smiley:) Ayrıca Akdeniz'de süper palamutlar yakalayacağımızı söyleseler inanmazdık ama yakaladık :smiley:

156
 

Bu yılın en sevindirici olayı sevgili Aren'in dünyaya gelişi ve beni dede mertebesine ulaştırmasıdır. Sevgili kızım Ece Nevra'nın da harika bir anne olduğunu görmek ve karavanımızda kızımı ve torunumu ağırlamak harikaydı. Sevgili Yeşim'de torunum Aren'e harika bir beste yaptı ve kendisine dinletti. Karavanda Aren'in keyfi yerindeydi :smiley:

513
 






Çok zengin bir başlık olacağı şimdiden belli diyebilirim. Yılın yarısını yollarda ve gezenevinizde geçirdiğinize göre... :smiley: ;)

Dedeliğinizi kutluyorum; sanırım güzel bir duygu olmalı dede olmak... ;)

Güzel paylaşımlar şimdiden. :smiley:

Cavid Sezen
 

Çok teşekkürler Cavid bey. Her yönüyle adım adım geziyoruz güzel ülkemizi ve aramıza yeni katılan torunum Aren'le de bu keyfimizi katlıyoruz:smiley:)

402
 


Çok teşekkürler Hakan bey. Bu kış boyu 2012 tatilini ve 2011 yılında gezmekten koyamadığımız yolculuk izlenimlerini ayrı ayrı aktaracağız. Umarım beğenirsiniz :smiley:

297
 



Aren'e sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyor, yeni anneyi ve dedeyi kutluyoruz.
Gezi anılarınızı da izliyoruz... Selamlar..
 



Evet, Datça'da günbatımı ayrı birgüzellikte oluyor. İlginize teşekkürler. Bu dizide çok farklı günbatımları fotoğraflarına yer vereceğiz :smiley:
Antalya Kundu'da uluslararası sanatçıların yaptıkları kumdan heykellerden biri :smiley:
 

Ekli dosyalar

  • 733.JPG
    733.JPG
    186.1 KB · Görüntüleme: 265

Başlığınıza, şu an ancak bakabildim. Ferhat'ın da dediği gibi, gün batımı fotoğrafı çok güzel :eek:, kutlarım çekeni. :smiley:

Cavid Sezen
 



Sevgili Egeli ailesi, Aren ve bizim için güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz ve gezimizin ısınma turlarına başlamaktan çok memnunuz :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,430
Mesajlar
1,517,886
Kayıtlı Üye Sayımız
172,077
Kaydolan Son Üyemiz
yasin29

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst