2014 Chrokee

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,345

seyit

Kamp III
Mesajlar
723
Tepkime Puanı
1
Cherokee'cilere hayırlı olsun.



http://www.jeepforum.com/forum/f177/2014-jeep-cherokee-1482851/
 

Etiketler


Ynt: 2014 Chrokee

klasik amerikan çizgisinden uzaklaşılmış gibi.biraz uzakdoğu, biraz alman, biraz japonvari olmuş gibi. yoruma açık değişik bir tarz.
 





Ynt: 2014 Chrokee

outlander'a benzemiş sanki,

benim şahsi fikrim; 2000 yılından itibaren üretilen cherokie ve wj kasalar gitgide offroad ruhundan uzaklaşmaya başladı ve daha çok onroad
havasına büründü. eski xj ve zj karakteri çok çok azaldı. :(
 



Ynt: 2014 Chrokee

italyanlarla ortaklar ama , bu garabet tasarım italyan işi değil bence :mad:
korkarım bunlar yakında rubicon a da el atarlar ???
 



Ynt: 2014 Chrokee

İyi günler
Kişiliği bozulmuş,melez bir araç olmuş (hava sürtünmesini azalmak ön planda tutularak, klasik özelliğinden taviz verilmiş.)
Saygılar
 


Ynt: 2014 Chrokee

o nedir öyle.. karaktersiz, her sene kasa değiştiren, çizgisi olmayan uzakdoğu arabası olmuş. o yumuşak hatlar, incecik farlar.. markanın geçmişine yazıktır.. "onu alacağıma ... alırım daha iyi" diyecektim ancak düşündüm düşündüm noktaları dolduracak araç bulamadım, hakaret edemedim yok yere hiç bir araca.. üzüldüm. yazıktır..
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.


Geri
Üst