2016 Toyota Hilux Yükseltme Mt Lastik

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TK2287 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,812

TK2287

Ana Kamp
Mesajlar
83
Tepkime Puanı
5
Yaş
48
Yer
ADANA
merhabalar,
Çeşitli araçlar ile off road yaptıktan sonra 2016 Hilux Cruser 2,8 ile devam ediyoruz. Aracımı max 2'' yükseltip 285 x 70 x 17 lastik kullanmayı düşünüyorum. Jant olarak 8'' 0 ET kullanacağım. Malum ön çamurluk davlumbazı sıkıntılı, onu halledeceğiz artık. Merak ettiğim bu setup'ı deneyen oldu mu hiç. sevgiler
Tümay
 

Etiketler
Selamlar...Hilux lastik seçimi konusuna girerseniz benzer konuda yaşanmışlığım mevcut...sonunda iş çözüldü şu an benim araç 285 70 16 yı rahatça kullanabilir halde...Yapılmış bir adet örnek te var...Ben 265 65 18 tercih ettim...17 jantı bilmiyorum...kurtarır mı poyraz teknik Hüseyin Beyi ararsanız toplam 2 dk sürmeden bütün soru işaretleriniz kalkar...
 


Gördüm Abi, Sağol . çok güzel olmuş araban bence. Allah kaz bela vermesin, iyi günlerde bin. G ündüz fotoğrafları da at abi siteye görelim. Bu arada 17 de aynı ebat fark etmeyecektir.
 

Merhabalar,
Gerekli hesaplamaları yapıp, işe koyulduk. Adana'daki ustam Mahmut Demir'in tecrübeleri ile atölyesinde 9 cm yükseltme işlemini yaptık.
 



IMG 20170428111020



Lastik olarak Hankook 285 x 75 x 16 (yaklaşık 33'' ) lastik ve
PDW'nin 6x139,7 8'' -10 ET bir jant modeli seçtik
 










İş bittikten sonra kendime göre denemelerimi de yaptım, bir sorun ile karşılaşmadım. Akislerin durumu, şaft vs bir sıkıntı yaratmayacak gibi duruyor. Tabi ki kişinin kullanım tarzı ve nerede nasıl kullanacağına göre değişikliler gösterebilir. Ben farklı bir durum veya sorun yaşarsam paylaşırım. Emeklerinden ötürü değerli Abim Mahmut Demir Usta'ya çok teşekkür ediyorum. Selamlar herkese,
 

Kazasiz belasız...çok guzel olmus...aracın jant lastik degisiminden sonra eski haline bakamiyor insan :smiley:)eski haline binmem sahsen :smiley:
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,729
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium


Geri
Üst