41°N 39°E Dayılı Köyü, Giresun

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,441

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,370
Tepkime Puanı
503
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
30 Agus 2004
We reached the Confluence after a 3 hours' trip by car from the nearest town. We navigated on a rough area - on half way, there was nothing that could be defined as a road. The area had received heavy rain showers a week before we left for it, so the worst part was when we got stuck terribly in the mud in two places.

The GPS receiver lead us to a maize/cornfield, which made it all the more difficult for us, since we did not want to damage the crops. We went till the end of the field but we still weren't on the confluence spot, so we followed the GPS receiver into a forest.

But due to the thick vegetation in the forest, the GPS receiver lost it's connection with the satellites. And we didn't want to put our lives to risk, since the forest we were in is known to home a high population of boars and wolves, therefore we got out of the forest and stayed midway between the forest and the maize/cornfield. That's why we have a deviation of about 160 m.

açıklamayı confluence.org için yazmıştım, aynen kopyaladım. yazı içinde gizli özne olarak yer alan 'brother joseph'ı farketmişsinizdir :D :D

GPS Ekranı
70696336


Kuzey
70696331


Takip ettiğimiz köy yolu
70696332


Kesişme noktası fındık tarlalarının arkasında görülen ormanın 160m kadar içerisine denk geliyor.
70696333


İçine girilmesi zor, sığ ve diken kaplı orman
70696334


Mısır tarlasından orman
70696335



Daha fazla ayrıntı için;
http://www.confluence.org/confluence.php?visitid=9642
 

Etiketler


Ynt: 41°N 39°E Dayılı Köyü, Giresun

Merhabalar,

Benim annem Giresun - Göreleli. Ve bu noktanın bulunduğu yere çok yakın bir mahallede ( Kemikli köyü - Yeni adıyla Hürriyet mahallesi) evimiz var. En kısa zamanda ( Muhtemelen yazın) bende bu noktaya gidip fotoğraf çekmeyi planlıyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst