6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kobold Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,132
Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Murat, Varadero ve 950 Adv için her yol rahattır. Shadow'lar içinde o yollar problem olmaz bence. Grup sürüşü konusunda bende daha deneyimlisinizdir ama dar yollarda 5 motoru sollamak isteyen arabalara dikkat edin. Olmadık yerde sıkıştırabiliyorlar ve aranıza girip grubu bölüyorlar. Şimdiden hepinize iyi yolculuklar ve keyifli kamplar.
 

Etiketler

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

güzel bir gezi olmuş.gezi güzeldir paylaşılan gezi daha güzeldir.teşekkürler paylaşım için..
 

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Harika fotoğraflar ve harika bir gezi.Paylaşım için teşekkürler.
 

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Paylaşım için teşekkürler.. fotolar gerçekten mukemmel.. hepsı bırbırınden guzel ve alımlı.. ınsan bakmaya doyamıyor.. gezınız de mukemmel olmus..tebrıkler..
 



Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Teşekkür ederim. 6 aydır iş-güç yüzünden yerimden kıpırdayamadım ama bahar geldi ve umarım yakında benzer bir gezi daha yapıp fotoğraflarını paylaşabilirim. :smiley:
 

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Umarım en kısa zamanda gezınızı yaparsınız.. Gercekten ınanılmaz kareler prtrelık fotolar yakalamıssınız.. tebrık ederım tekrardan.. Gezınızı ve fotoları merakla beklıyoruz... :smiley:
 

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

bir motorcu olarak çok zevk aldım paylaşımınızdan yenilerini bekliyoruz
iyi gazlamalar
 


Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

haziran ayında 3 . 4 günlük motor turu varmı ben eşimle birlikte bursadan katılmak istiyorum . gerci daha motorumu alamadım ama .bu gun almıştım kişi baskasına satmış olmadı başka motor bakıyorum inşallah pazartesi günü ist bır motor buldum kısmetse onu alırım
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,410
Mesajlar
1,517,694
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst