86 Çift Kabin Nissan Aldım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolsarı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,319

erolsarı

[ 1986 Nissan Datsun Diesel Pick-Up 4x4 ]
Mesajlar
110
Tepkime Puanı
1
Web
www.bilalambalaj.com.tr
abiler bazı sorunlardan dolayı biraz ara verdim.suziki vitara jlx için yaptığım port bagaj ve de yükselltmeyi resmedemeden sattım. ama port bagaj nasıl ucuza vede sağlam olarak maal edilir yazıcam el çizimi olarak resmedip işyerinden çocuklara resimleri yükletecem ben teknolojiyi seviyor ama kullanamıyorum. nissan agelince gerededen aldım 545000 de kaporta temiz.yürür güzel 130 km bastım km teli koptu galiba sonra sağ motor kulağı iflas etti. anlıyacağınız yeni bir macera başladı. belirteyim(profosyönel abilerimiz hariç)az çok tecrübeler edindim. mesela ilk 4x4 üm 93 niva idi tanıdık kazığıydı 5800 almış kaporta boya yürür4500 civarı harcamış 4800 e zor satmıştım. ikinci araç 87 hilüx 5000 e aldım komple topladım 5000 civarı masraf yapıp 14000 esattım.üçüncü 4x4 vitara jlx idi 93 11000 e aldım 1500 harcadım 12000 e verdim. dördüncü nissan 86 çift kabin oldu dfaha yeni. kullandığım araçlar içerisinde arazide süper asfaltta iğrenç NİVA azide iyi çok kemikli vegüçlü asfalatta hantal idare eder HILUX ona katır derdim). ARAZİDE idareyi zor eder nazik asfaltta taksi havasında VİTARA JLX(KISRAK) BU yorumlar bana aittir kimse darılmasın alınmasıntüm yorum ve tavsiyelerinizi beklerim saygılarımla erol sarı.
 

Etiketler
Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

hayırlısı olsun güle güle kullanın, 86 model d 21 kasa aldınız tahminen,araca yapılabilecekleri benim daha önce topladıgım nissan dan ,bu konudan inceleyebilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15134.msg81355#msg81355
 

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

Yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Daha önce kullandığınız araçlara taktığınız hayvan isimleride araçlara uygun olmuş bence. Selamlar.
 


Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

biraz da sizden cesaret alıp bu işe giriştim resimleri yüklemeyi beceremem ama işyerinden çocuklara yükleticem
 



Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

daha önce birkaç araç topladım kendi amatörlüğüme rağmen ama idare eder oluyorlar. 4x4 bir hastalıkmış bulaşmış. fark edemedik.
 

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

şu int. tide kullanmayı öğrenemedim gitti.size cevap yazmak için girmediğim yer kalmadı herhalde yakaladım.
 


Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

erolsarı' Alıntı:
mustafa bey. bir önceki aracım 93 vitara jlx idi onunlada bayağı mesaim geçti

İlk mesajınızda JLX kullandığınızı yazmıştınız. Ben "4x4 olsun çamurdan olsun" diyenlerdenim, marka milliyetçiliğim yok. İşim nedeniyle birkaç markayı yakından biliyorum. Yeni aracınızın fotoğraflarınıda yüklerseniz iyi olur. Selamlar.
 






Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım

4x4

24641716adm


24641716adm
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,433
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst