Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,354

kemalhanoray

Kamp II
Mesajlar
466
Tepkime Puanı
0
Yer
Adana
Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olan Var Mı Acava ? Ne Zamandır Kendimizi Yırtsakta Kimse El Atmadı..Daha Yolun Başındayız Yol Yordam Bilmiyorum..O Yüzden Katılacak Arkadaşlar Uygun Tarih Ve Zamanı Belirleyip Duyuru Yayınlarsa Hep Beraber Bir Gezi Yapmış Oluruz..Çamur Ve Pisliğin Tadını Almak İstemiyor Musunuz Yoksaaa ??
 

Etiketler
Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

kemalhan bey tabiki keşif turu güzel olur ancak daha yağmur çamur göremedik malesef adanada ayrıca çatalan tarafındanda başka bir kısım yok sanırım eğer farklı bölgeler biliyorsanız bizleri bilgilerndirin teşekkürler
 

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

İllaki Keşif Turu OLması Gerekmez...Pozantı Yaylalarında Doğayla Baş Başa Bir Turda Olabilir..Maksat Beraber OLmak Kalabalıkla Beraber Eğlenmek Çamura Batıp Çıkmak..Yağmur Vardı Son 1 Haftadır Pozantı taraflarında..
 


Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

İlk önce tanışma adı altında bir yerde oturulursa daha iyi olur bence..
Hem o zaman da karşılıklı konuşma fırsatı olur.Herkes fikrini daha iyi paylaşır.
 




Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

7 kasımda Mersin'de tüm yaylaları iyi bilen endurocu dostum çılgın kroşcu lakaplı Fatin'in önderliğinde yapacağımız bir gezi planlamaktayız.

sabah 7:45 buluşma saati ve 8 de Mersinden hareket edilecektir. Hareket ve buluşma noktamız Carrefour olacaktır.
önce aslanköyde yamaç paraşütü de yapılan tepede öğlen yemeği ardından dönüşte yavca bölgesine gidiş. orada yavca gözetleme kulesine çıkış. sonra demirışık için vakit kalırsa oradan dönüş planımız var. ;)

mangallar araçlarda hazır bulunacak olup alışveriş yaylalardan yapılacaktır. ekmek, salata malzemesi ve et(tavuk-sucuk-kırmızı et) yayladan temin edilecektir.

4x4 araçlarıyla veya enduro motorsikletleriyle katılmak mümkündür.

irtibat tel Bora:0539 428 09 91
 

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Selam bora bey gezi güzelgahınızda usuyis kampı yakınmı bu kamp ilgili bilginiz varmı ailece gidilecek bir yer midir ..bana yakın gibi geldi ling veriyorum tsk eder saygılar sunarım..http://www.usuyis.com/modules.php?name=Kamp
 

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

selam orayı bilirim. iki kez uğramıştım ama bekar olunca kalamamıştım :smiley: oraya giderseniz mutlaka atlılar göletinide gezin zaten 7-8 km ancak sürer.

bu arada evet bizim güzergahta mersinden çıktıktan sonra ilerde yol ikiye bölünüyor, sağa gidersek 10 km sonra atlılar(sadiye)köyü yani usuyiş kampının olduğu bölgeye sola gidersek değnek köyü tarafına gidiliyor. biz sdola dönüp değnekten aslanköye geçeceğiz ;) toplmada kamp alanı mersinden 50 km rahat vardır belirteyim.
 

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar, bu planları okumak bile içimi cızlatıyor. Malesef işlerim nedeni ile bir süre daha aranıza katılamıyacagım. Artık gezi sonrası fotoğraflarla idare edeceğim bir süre daha:smiley:
 




Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

28 kasım pazar saat 10:15 te olacak olan buluşma ve kahvaltının linki ektedir :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64951.0;topicseen
 

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Yaşamın kaynağı sevgi;
Sevgi bir tutku,
Tutku bir amaç,
Amaç paylaşmak;
Paylaşmak dostluk,
Dostluk hatırlamaksa;
Hep aklımızdasınız!

NİCE MUTLU YILLARA
SEVGİLER SAYGILAR
 

Ynt: Adana Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Çokzaman olmuş kmalhaın yazdığı Keşife çıkalım yazısının ustn bayğı geçmiş keşiflerde yaaptıkkk güzel faaliyetlerde Adnada artık bayağı bir şeyler oluyor :smiley:
 




Gezilerin keyfiyle buralar unutulmuş sanırım:smiley:
Bende ufak bir hort yapayım tekrar hareketlenir umarım.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,424
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst