Akü Ve Güneş Paneli Seçimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makara60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,478

Etiketler
Laptop'u bataryasız kullanmayın bence. Eşyanın tabiatına aykırı :smiley:
Pil ömrünü koruyacağım derken, laptop ömrü kısalır.

Bende bilgisayarcıyım :D Alt kısımda yazıyor :D Haftada 1 kere batarya fullerim ve boşaltırım. Batarya 2014 den beri duruyor.(maaşallah aman nazar değmesin ) Şu anda 1 şarj ile 1 film izleyebiliyorum online.
 


Güle güle kullan eline geçtikten sonra motorun ve elektronik kartının bilgilerini yollarsan çok ucuza ve kendin yapacagın ilave kontrolleride yazarım.
motorun hız kontrolü ile daha çabuk soğutma,termostat probu değişimi ile daha fazla sogutma hatta istenirse derin dondurucu modu,çalışırken ikaz ledi yanması motorun akünün hangi voltajında duracagı ayarı ilave fan takılması gibi
Bunların hepsi bir arada ve hazır olarakta satılıyor ama yüzlerce avrodan bahsediyorlar ben işçilik kendimden malzeme olarakta sadece 30 türk lirasına yaptım kullanıyorum.
merhaba bu konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst