Alınık Unimog

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,503

Etiketler






1984 model olunca ne olacak 1971 den 1989 modele kadar herseyi ayni zaten

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

1984 model ile kastiniz kare kupa mi ? 435ler mi ?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Evet kareler belki kabin biraz daha konforlu daha az sesli olmazmı.yoksa mekanik dediğiniz gibi.motorhome yapma derdindeyim
 


Evet kareler belki kabin biraz daha konforlu daha az sesli olmazmı.yoksa mekanik dediğiniz gibi.motorhome yapma derdindeyim
Kareler 1 cok pahali 2 cook pahali 3 om 366 motorlu degilse 416 ile ayni sesli 4 bende kare kasa istiyorum ama 416 yi turboladim cok memnunum izalasyon icin belcikadan 222 euroya
Uploadfromtaptalk1455812020504
bu motor kaputunu oturtunca bayagi sessiz oldu 416

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Vay çok güzel bu.bende bir iki gavur forumunda okudum bu parcayı bilmiyodum kupaya arkadan ve içten yapılacak izolasyonların desibeli düşürdüğü konusunda yazılar vardı tabiki günümüzün sesiz araçları gibi olmuyor diye de bitiyordu.
Benim amacım yaz ayları dışında sonbahar ilk bahar ve kışın geziler yapmak biraz kendimce zor unimogluk işler yapmak istiyorum.
 

Beraber takiliriz bende benim 416 yi campere cevirecem herhalde

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Fotoları şimdi gördüm.bu tarzlarda bi şeyler istiyorum ben biraz daha bliss kabinden esinlenerek gereğinde çıkıp konteynıra girebilsin diye de düşünüyorum.tabi bunlar biraz kısa ufak bir kabin olacak ama başka da alternatif gözükmüyor.
Kasayı aluminyum arası izolasyonlu projeye göre iyi bir kasa yapan firmaya yaptırmayı planlıyorum gerisi ni yardım alarak kendi imkanlarımla düşünüyorum.
 




Siz turbo uygulamsını neye göre yaptınız 406 yı 416 beygirine getirmek pompa eleman meme değişimi ve ayarla mümkünmüş.işin içine turbo girince dağ başında problem yaşanırmı diye düşünüyorum.orjinal olsa neyse de devreye bir sürü iş giritor pistonu intercoolerı belki manifolt vs
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,432
Mesajlar
1,517,897
Kayıtlı Üye Sayımız
172,078
Kaydolan Son Üyemiz
zaferguloz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst