Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tatil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,503
Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Anlatılmaz yaşanır ... süper !!!
0020a2eb5e4a8a9db658443a55ed2a06.jpg
28dbb28ca831137665e5e69580a46dbe.jpg
bffe6d0c1a3e580771cd707b66834676.jpg
 

Etiketler

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

organize,güzel ve temiz bir kamp alanı,biz de geçen ay oradaydık ve çok memnun kaldık
 

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Muhtelif karavancılardan Altın kamp hk hep olumlu şeyler duyardım.
Bu sene ilk kez satın aldığı karavanı ile deneyim kazandırmak için beraber geziye çıktığım arkadaşlarımızla önce Erdek Altın kampta konakladık.
Duyduğu tüm olumlu bilgilerin gerçekten geçerli olduğunu biz de tespit ettik ve sevdik.
Geceleme fiyatının Eylülde bile 40 TL olması bizi rahatsız etmedi.
Özellikle çok yakından kontrol ettiğim tuvaletlerin , duş kabinlerinin temizliğine hayran kaldık.
Aldığı para helal olsun.

Orada 4 gece kalıp son 2 senedir ziyaret ettiğimiz Foça'da ki Sazlıca plajları&kamping ise bu sene bozulmuştu. Yeni bir pompa ile bastıkları su sanki ıhlamur suyu gibi renkliydi.Meyve sebze yıkama imkanı olmadı . Gece ise koca alanda sadece 1 adet sokak lambasının yetmediğini de gördük ve keyfimiz iyice kaçtı. 1 Gece kalıp ertesi günü ayrıldık.

Karavan kampçılığını diğer kampingciler Altın kampta bir kaç gece kalıp öğrensinler.
 

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Şu an altın kamptayım gezenbilir yorumlarından sonra buraya geldim nezih bir kamp teşekkürler iyiki varsınız
 



Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Merhaba Gezenbilir Üyeleri,

09-10.05.2015 iki gün hafta sonu Altınkamp'ta karavanımızla tatil yaptık.. Harika bir yer, temiz,sakin..Yüksek çam ağaçlarının altında bol oksijenli, rüzgarlı olmasına rağmen, inanılmaz iki gün geçirdik.. Tesis sahibi Filiz Hn. ve annesi ile tanıştık.. Bu tesisin baba yadigarı olduğu, bakım için ellerinden ne gelirse hepsini gerçekleştirmeye çalıştıklarını, yabancı karavancıların tercihi olmasıyla birlikte memleketimiz karavancılarını da daha fazla görmek istediklerini, bu amaçla yerli karavancılar için, tasarılarında farklı fiyat uygulaması yapacaklarını belirttiler... Mevsim dışı olduğu için ve elektrik ödemediğimiz için bizim için fiyat uygundu.
Öğrendiğimize göre, eniyi mevsimin (deniz sıcaklığı açısından) Temmuz.15-Ağustos sonu olduğunu öğrendik. Kaz dağlarından gelen soğuk su nedeniyle, deniz suyu oldukça soğuktu denize giremedik. Gezenbilir üyeleriyle, burada görüşmek dileğiyle..

20150509 201059 1024x768


20150509 201121 1024x768


20150510 110609 1024x768
 

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Dedikleriniz tamamen doğru ama bizim yerimizi kapmışsınız Erdal bey. :D
 



Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

egean.tr' Alıntı:
Merhaba Gezenbilir Üyeleri,

yabancı karavancıların tercihi olmasıyla birlikte memleketimiz karavancılarını da daha fazla görmek istediklerini, bu amaçla yerli karavancılar için, tasarılarında farklı fiyat uygulaması yapacaklarını belirttiler... Mevsim dışı olduğu için ve elektrik ödemediğimiz için bizim için fiyat uygundu.


Erdal bey tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Genel anlamda bizim için güzel haberde yukarıdaki sizin yazınızdan alıntı yaptığım bölüm :smiley: Filiz hanımın bu güzel kampingin
fiyat politikasındaki değişimi yaşama geçirmesi beklentimiz. Bu yaz mutlaka uğrayacağım.
Selamlar
 



Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

güngör' Alıntı:
Erdal bey tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Genel anlamda bizim için güzel haberde yukarıdaki sizin yazınızdan alıntı yaptığım bölüm :smiley: Filiz hanımın bu güzel kampingin
fiyat politikasındaki değişimi yaşama geçirmesi beklentimiz. Bu yaz mutlaka uğrayacağım.
Selamlar

Levent Bey,
İyi dileklerinize tşk. ederim. Filiz Hn., fiyat politikasını lehimize değiştirme konusunda bir alternatif var. Facebook'a kayıtlı üyeler, "Altinkamp & Park Hotel " 'i tıklayıp "beğen" ile destekleyip, 2015 Yılı için yerli karavancılar için ve ayrıca "Kamp Karavan Dernek" üyelerine oluşturacakları fiyat politikasında tenzilat yapmaları konusunda, uyarı yaparsanız mutlaka iyi sonuç vereceklerdir. Çünkü, yabancı sayısı herzaman istikrarlı olmuyor hedefimiz yerli kitle dediler... Görüşmek dileğiyle, şen ve esen kalın...
 

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Altınkampa bu güzel yorumlarla destek verdiğiniz için çok teşekkürler. Sizler varsanız biz de varız. Umarım ülkemizde kamping ve kampingçi sayıları artar.
Bugün İzmir karavan klübü üyelerini, çanakkale etkinlikleri çerçevesinde kampımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Federasyon Başkanı Sayın Erdal Ötügen, İKK başkanı Sayın Vedat Sayınsoy ve katılımcılarla gün batımında plajımızdan görüntüleri ekliyorum. :smiley:

DSC 1760


DSC 1758


DSC 1755
 

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Arkadaşlar,

İzmir KKD. olarak organize edilen Çanakkale etkinliği gerçekten çok güzel geçti. Bu etkinlik sırasında Altın Kamp'da konakladık. Hepinize tavsiye edebileceğim, sakin, sessiz, yeşillikler içinde huzur dolu bir tatil için tercih edebileceğiniz bir kamping. Filiz hanım Federasyon üyelerine özel indirim uyguluyor. Görmenizi tavsiye ediyorum.

Saygılarımla

Erdal Ötügen
 

Altın kampı çok sevdik, planımız 3-4 günlük konaklamalar ile 3-4 kamp alanı gezmekti lakin 1 haftadır buradayız, daha da kalacak gibiyiz. Ağaçlar içerisinde, denize sıfır, çarşıya yakın, elektriği, suyu, sıcak suyu bulunan duşları, temiz ortak alanları ile ve de düzgün idareci ve çalışanları ile kalınacak on numara beş yıldız bir kamp. Bu bölgeye gelmek isteyen tüm dostlara tavsiye edeceğiz.

IMG 20200812 074955


IMG 20200812 075029


IMG 20200812 075136


IMG 20200812 075149


IMG 20200812 075339


IMG 20200812 075601
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,447
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst