Ankara-bolu Çevresi Kamp Yeri Önerisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan storm87 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,826

storm87

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
2
Öncelikle herkese merhaba,
Konu 2014 yılında açılmış ancak güncel bilgilere ihtiyacımız olduğundan yeniden açmak istedim. Ankara-Bolu civarı, günlükçülerin istila etmediği, kalabalık olmayan, piknik alanlarından uzak ama güvenli, mümkünse göl kenarında ve aracımızı yakınımıza park edebileceğimiz kamp alanı tavsiyesine ihtiyacımız var. Çok tecrübeli olmadığımızı da belirtmek isterim.
Teşekkürler..
 

Etiketler
Ayni dilek ve isteklerle buradayim. Degerli yardimlarinizi rica ediyorum. Sevgiler saygilar.
 


Karabük, Yenice ormanlarında Eğriova göleti var, muhteşem bir doğa ve inanılmaz güzel bir ortam. Google haritalardan tarif alabilirsiniz. Sonbaharda (Ekim sonlarına doğru) mükemmel olur oralar. Yalnız ankara içi sıcaklıklar yanıltmasın geceleri soğul oluyor, ona göre hazırlanmak lazım. Orman içi yollardan geçileceğinden yerden yüksek araç avantajlı olur, yağmurlu mevsimde 4 çeker gerekebilir.
 

Abanti Tavsiye ederim,Gol kenarina cadir kurabilirsiniz fakat yazin hafta sonlari kalabalik oluyor.Ayrica devamli su akan cesme yakininda bir Kamping var,yukariya cikmak lazim,sakin ve rahat,elektrik+WC+Dus bile var.Fakat dag havasi alayim derseniz Kartal Kayaya kayak merkezine cikiniz,istediginiz yerde kalabilirsiniz,hatta bazi otellerin bahcesinde bile cadir kurulabiliyor.
 



bolu/sülüklü gölü kesinlikle tavsiye ederim piknikçi görmek zor göl kenarında doğa ile başbaşa wc var su var ücret yok
bilecik/bozcarmut göleti buranında doğası çok güzeldir. göl kenarı kamp atılabilir. piknikçi çok az wc var su var ücret çadır başı 15 tl
bolu/şirinyazı göleti buraya gitmedim ama çok tavsiye ettiler piknikçi az wc var su var
nallıhanda mihaliççık/gürleyik şelalesi var çok sayıda piknikçi var ama görülmeye değer bir yerdir. doğası güzel şelale önündeki havuzlarda yüzülebilir.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,880
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst