Ankara Kiralık Karavan

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ankarakaravan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,834

Ankarakaravan

Yeni Üye
Mesajlar
10
Tepkime Puanı
3
Merhaba

Ankarada Profesyonel motokaravan kiralama hizmetleri sunuyoruz. Araçlarımız yeni ve kaskolu Ducato 17 m3 araçlar. Her tür konuda sizlere yardımcı olabiliriz

İyi günler dilerim
ankarakaravan.com
 


Ücretler sezona, gün sayısına göre değişiyor. Kiralama niyetiniz varsa telefon numaralarımızdan ulaşmanızı rica ederiz.
 

Ücretler sezona, gün sayısına göre değişiyor. Kiralama niyetiniz varsa telefon numaralarımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

O halde sezona ve araca göre günlük haftalık aylık ücretlerinizi sitenizden yayınlayın.

3 farklı sezon için 3 farklı gün sayısına göre 3 farklı aracın fiyatı 27 farklı fiyat yapar.

Telefonda bu 27 farklı fiyatı tek tek sayıp arayan kişinin de not etmesini mi bekliyorsunuz?
 

Merhaba,
Sitemize ne yazacağımızla ilgili inisiyatif malumunuz bizde bulunuyor. Sizin yorumunuz için teşekkür ederiz.
Müşteri her defasında 27 farklı kombinasyon sormadığından bizim için de müşteri için de sorun olmuyor, sizin de aklınızda bir tarih varsa arayıp sorabilirsiniz.
Saygılarımızla
 





Bir çok karavancının araçları yılın büyük bölümü kullanılmıyor,bu araçların da kiralanmasına aracılık etmeyi düşünüyormusunuz?
 

Özellikle sezonda böyle bir şey düşünülebilir ancak bizim araçlarımız kaskolu, başkasından aldığımız araçta da aynı koşulları sağlamamız, sözleşme yapmamız gerekli. Bu konu üzerinde çalışıyoruz, kendi standartlarımızı bu araçlarda da karşılayabilirsek ancak o zaman düşünebiliriz.
 

Sizin standartlarınızda ki bir karavanı kiralamak iyi bir bütçe gerektirir diye düşünüyorum.Tahminim sezonda on beş günlük kiralama bedeli 7-8 bin tl den aşağı düşmez,belki daha da fazla.O yüzden daha düşük bütçeli,karavan hayatına ilk adımı atmak için deneme yapmak isteyen gezginler için alternatif karavanları da, sahibinden sözleşmeli olarak alıp kiraya verebilirseniz hem karavan dünyasına,hem karavan sahiplerine de müthiş katkınız olur diye düşünüyorum.Umarım çalışmalarınız olumlu sonuç verir.
 



Sitenizde hiçbir şey yok. Böyle bir siteyle insanların karşısına çıkıyorsunuz. Ne kiraladığınız aracı görebiliyoruz ne de fiyatları bu da baştan bir olumsuz intiba bırakıyor açıkçası...

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Fotoğraflar konusunda haklısınız, araçların henüz fotoğraflarını çekip siteye tam olarak yükleyemedik. Genelde whatsapptan atıyoruz, birkaç güne o sorun da çözülecek.
Fiyatlar ise değişken olduğundan bizi arayarak fiyat alabilirsiniz.
 

Merhaba,
Sitemize ne yazacağımızla ilgili inisiyatif malumunuz bizde bulunuyor. Sizin yorumunuz için teşekkür ederiz.
Müşteri her defasında 27 farklı kombinasyon sormadığından bizim için de müşteri için de sorun olmuyor, sizin de aklınızda bir tarih varsa arayıp sorabilirsiniz.
Saygılarımızla
> Cevabınız benim için yeterli bulunmadı. Memret arkadaşın fikrine katılıyorum.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,433
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst