Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,374

jeomad

05335468842 - L 200
Mesajlar
2,023
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara
Web
www.jeomad.com.tr
Arkadaşlar Grup içinde Sadece "Off Road ve Outdoor Etkinlikleri" Konusunda tüm bilgi deneyimlerimizi paylaşalım.
Dil, Din, Irk, Meslek, Spor, Siyaset vs vs konularında paylaşımda bulunmayalım.

Facebook Linkimiz : https://www.facebook.com/groups/200602756723729/

Atlar
 

Etiketler


Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Resim ekleyemiyorum.Akşam denemeliyim. Geziye katılan tüm arkadaşlara, o eşsiz doğayla buluşmamıza vesile olan Erkan kardeşe çok teşekkür ederim.Harikaydı!
 





Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Kızılcahamamın çıkışında kahvaltı salonunda dün sabah motorcular vardı monti.Acaba biride senmiydin? :smiley:
Yok dün Nallıhan sonra Beypazarı tarafındaydık. ;)
 

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Duyurular sayfamızdan devamlı haberleşirsek sevinirim. Offroad değilde, outdoor gecelemeli konaklamalara varım.
 


Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mimar_ankara' Alıntı:
Hıdır yaylası ne tarafta ve ulaşım nasıl?
Selamlar.Kızılcahamamdan çerkeş yönüne devam ederken 20km tabelasını gördüğünüz anda sola dağ yoluna dönüyorsunuz.sürekli tırmanışı takip ettiğinizde en son yılkı atlarına rastlayabileceğiniz sadece doğa, küçük bir gölet ve 12-13 tane dağınık dağ/kır eviyle karşılaşıyorsunuz.Yayla o nokta...Tekrar o evleri solunuza alarak tırmanışa devam ederseniz ormancıların gözetleme kulesine kadar çıkarsınız.En sevdiğim yönüde ;çok gidilmeyen, sadece sizin bulunduğunuz bir yer olması.Hala tertemiz.Sağda solda çöp,artık,poşet,pet ,sigara paketi,içki şişesi yok Allaha şükür.Bizde çöplerimizi en küçük ayrıntısına kadar topladık...İnşallah çok keşfedilmez de doğaya aşığız diyip ve gidip doğanın doğalllığına çomak sokanların tahribatına uğramaz.
 



Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mimar_ankara' Alıntı:
Duyurular sayfamızdan devamlı haberleşirsek sevinirim. Offroad değilde, outdoor gecelemeli konaklamalara varım.
Bu sayfayı açan arkadaşımız Murat Balcı ve ben Savaş Tanır olarak asıl amacımız (her ne kadar offroad çı olsakta) ;sadece offroad amaçlı geziler değilde keşif gezileri ve çok nadir gidilen yerlere gitmek ve hatta hiç gidilmemiş yerleri keşfetmek.Süfrekli offroad a gitmekten ziyade değişik etkinliklerde de bulunmak.Daha önce kamplı etkinliklerimiz elbette oldu bundan sonrada tabi ki olacaktır.İyi niyetli, toplum içerisinde huzuru temin edebilen, hafta sonlarını avm lerde değil doğada değerlendirmek isteyen ,doğa/doğa sporlerı ve 4x4 aşığı herkes etkinliklerimize gelebilir.Asla bir guruplaşma, kümeleşme, ayrışma olmayacaktır.İlk gün gelende, en son katılanda aynı mesafede olmalıdır.Dikenli otlar zaten zamanla ayrılır:smiley:Herkese selam ve saygılar...
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,779
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst