Antalya Kamp Karavan Derneği ile Antalya Belediye Başkanı Görüşmesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,503

enverdede

Zirve
Mesajlar
2,261
Tepkime Puanı
44
Yer
istanbul
Antalya kamp karavan derneği ,daha önceden bir tv programında Büyükşehir belediye başkanı sn.Mustafa Akaydın'a Antalya'da karavan kampı olmayışı konusundaki düşünceniz ve bakış açınız nedir şeklinde soru yöneltilmiş ,başkanın pozitif yaklaşımı üzerine randevu başvurusu ile bu gün olumlu bir görüşme gerçekleşmiş.İnşallah kısa zamanda Antalyada güzel bir kamp alanımız olur.

399299 379604218796264 888072453 n
 

Etiketler


Güzel bir başlangıç olması dileğimle.
Kurban bayramı Antalya buluşmamızda Antalya'da kamp yerinin olmayışından dert yanmıştık. Hatta Lara'nın sonunda müsait yerlerin olması gibi.
 

Antalya Kamp ve Karavan Derneğindeki arkadaşlarımın bu girişimlerinin olumlu sonuçlanmasını dilerim.


Hüseyin Işıl
 




Antalya KKD başkanı ve arkadaşlarına bu grişimleri için teşekkür ediyoruz. Bu turizm şehrinde artık güzel bir kamp olmalı.

Yarın Genel Sekreter ile toplantı yapılacak ve detaylar görüşülmeye başlanacaktır. Sn. Leyla Özdağ hanım konunun takipçisi olacaktır.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Antalya 2


Antalya 3


Antalya 4
 

Antalya KK Derneği yönetimine girişimlerinden dolayı teşekkür ederim.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Ayaydın'ın Turizm Başkentimiz Antalya'ya yakışır bir kamp alanı oluşturmasını diliyorum.
 

Antalya K.K.Kulubunu tebrik ediyorum.Ben son iki senedir Beach Park denilen yerde kaliyorum,ufak bir calisma ile fevkalade bir M.Karavan parki olabilir,bir elektrik ve W.C. lazim.Samsun ve Konyada muhtesem yapilmis darisi Antalya' nin basina.

Not:Burasi Gozu cok ac Istanbul/Fatih Belediyesinin Kazik marka M.Karavan parki geceligi 50.00 TL.

IMG 4266
 

Antalya KK Derneği yönetimine girişimlerinden dolayı teşekkür ederim.

Belediye Başkanı Sn. Mustafa Ayaydın'ın Turizm Başkentimiz Antalya'ya yakışır bir kamp alanı oluşturmasını diliyorum.
 






Ercument Ozbek' Alıntı:
Burasi Konya/Karatay Bedava Belediye M.Karavan Parki.


Not: Elektrik+Su+WC+ 24 saat Bekcili butun bu hizmetler Sayin Belediye reisliginden.
Bu yıl düzenlenen şeb_i aruz törenleri için bulunduğum Konya'da ,bahsettiğiniz karavan kampında başıma gelen ilginç bir olayı aktarmak istiyorum izninizle,daha önce forumda dikkatimi çeken bu kamp alanını araştırarak buldum ve kapısına geldiğimde hava kararmış kapı kilitli idi, yannıda bulunan hobi bahçelerinin bekçi kulubesinde ışık ve görevli görünce inip kamp alanında konaklamak istediğimi,kimin ilgileneceğini sordum aldığım yanıt şu oldu; Burası Karatay belediyesinin ücretsiz karavan parkı ancak buraya yabancı plakalı karavanları alıyoruz ???biraz bekleyin ben beldiyeyi arayıp sizi alıp alamıyacağım konusunda izin almam gerek :mad: bu kızgın işareti çok masum kaldı benim o andaki hissettiklerimi anlatmakta..zahmet etme kardeşim bu zihniyetteki bir belediyenin istesede ben misafiri olmam diyerek bastım marşa doğru kule alışveriş merkezi otoparkına..ertesi gün karatay belediyesine görüşmek üzere yerini sormaya uğradığım il turizim müdürlüğündeki bir görevli tavrımdan olacak, yardımcı olabilirmiyiz deyince bir çırpıda olayı özetledim,beni hemen alıp il turizim müdür muavini arkadaşın yanına götürdü,orada da durum tekrarı yaptıktan sonra müdür muavini arkadaşın yüzü benim akşamki durumumdan farksız oldu,böyle bir uygulamanın olmadığını,görevlinin işgüzarlığından kaynaklandığını iletsede tatmin olmayıp hemen yanımdan belediyeyi arayıp kamp alanı sorumlu yetkilisini bulana kadar epey bir uğraştı (o sıralar başbakan bir sürü açılışlar yapmak için Konya'ya geleceğinden Yetkililerde yoğun bir telaş vardı) yetkili zabıta amirine ulaşınca benim yaşadıklarımı iletirken yanıtı duymam için telefonunun da hoparlörünü açtı,aldığımız yanıt öyle bir uygulama olmadığı,benim ne zaman istersem gidip istediğim kadar kalabileceğimi ve görevlileride tekrar uyaracağı şeklinde olunca İlgi ve alakası için teşekkür ederek memnun bir şekilde ayrıldım oradan..Şu an için kartını bulamadığım için(zannediyorum karavanda) ismini yazamadığım ilgili arkadaşa alakası için bir kezde buradan teşekkür ediyorum.
 

Ynt: Antalya kamp karavan derneği ,Antalya belediye başkanı görüşmesi

Sayin Enverdede;
Basiniza boyle tatsiz bir olay geldiginden bende uzuntu duydum,ben bu M.Karavan Parkina 2 sefer gittim,cok iyi karsilandim,problemsiz yer gosterdiler ve hatta gece nobeti olan arkadas cay demledi muhabbet ettik.Gelelim yerli yabanci pilakaya,benim M.Karavanim yabanci pilakali, fakat benim tavsiyem ile bir cok Turk pilakali arkadaslar buraya gidip kalarak Konya'yi gezdiler.Bu size bir( ukala) isini bilmez kimsenin tesadufunden olsa gerek,fakat hakkinizi arayarak onlara iyi bir ders verdiginizde dolayi sizi tebrik ederim.Iyi gezmeler temennisi ile,selamlar
 



Ynt: Antalya Kamp Karavan Derneği ile Antalya Belediye Başkanı Görüşmesi

Ercüment bey,amaç iyisinde kötüsünde sesimizi duyurabilmek,zaten sayıca yetersiz olduğunu düşündüğüm böyle güzel yerlerin işbilmezler yüzünden kötü ünlenmemesine aracı olmak,Hak aramak haklı olduğumuz yerde vazgeçmemek doğruda,ders vermek felsefemize ters haddimizi aşar.... :smiley:Güzel temenni dileklerinize teşekkürler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,423
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst