Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akileyla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,603

akileyla

Antalya Kamp ve Karavan Derneği /Doğa dostu
Mesajlar
243
Tepkime Puanı
8
Yer
ANTALYA - TÜRKİYE
Belediye Başkanı ziyaretimiz sırasında kendisinden gelecekte detaylı olarak görüşmek üzere " Kamp ve Karavan Yeri " tesis etme konusunda söz aldık . Antalya KKD. Yönetimi olarak şehrimizde Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere belde Belediye Bşk. larınıda ziyaret ederek Kamp yerleri tesisi konusunda girişimlerde bulunuyoruz. Zaman içerisinde sizlerle de paylaşmak istiyoruz... Selam ve saygılarımızla,,,

1


2
 

Etiketler
Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Sizlerle 15.04.2014 de paylaştığımız Belediye Bşk. ziyaretimiz dün itibariyle hayata geçirilmiştir. Derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Kaya arkadaşımızın ve benimde yurtiçi geziler- Akdeniz topic içerisinde " Antalya Kamp ve Karavan Derneği buluşmaları " sayfasında paylaştığımız hafta sonu üyelerimizle birlikteliklerimizin yanı sıra yine Cengiz Kaya arkadaşımızın bahsettiği gibi küçük adımlarla şehrimizde ihtiyacımız olan Kamp yeri konusu ile de ilgilenmekteyiz.. Sizlerle burdan da paylaşmak isterim ki ; Döşemealtı Belediye Bşk. turizm yolu üzerinde mevcut Düzlerçamı mesire alanında şimdilik 30/40 karavanlık bir yer ayırmayı tesisin tuvaletleri, marketi mutfakları mevcut olduğu için en kısa zamanda Karavancıların ihtiyacı olan atık yerlerini hazırlayacakları vede en önemlisi ücretlendirme konusunda bizim verdiğimiz bilgilerle kendi bünyelerinde prosedür oluşturcakları sözünü verdi.

Şehre 15 - 20 km. uzaklıkta, Antalya'dan 3-5 derece daha serin , şehre inen otobüs mevcut Kepezden metro bağlantılı . Yurtdışından gelen Karavancılar içinde çok uygun bir yer yıllık karavanlarını bırakacakları 24 saat güvenli.. Şimdilik net olmasada sizlere bilgi vermek istedim. Daha sonra Belediye Bşk. bu konuda da yapacağı çalışmayı sizlerle paylaşacağım. Yaptığımız toplantı ile ilgili görseller Cengiz Kaya Arkadaşımız sizlerle paylaştı...

Tüm gezenbilir ailesi sevgiyle kalın... Biz işimizde gücümüzdeyiz :D :D..Geziyoruz da tabiii.
Allah hepimize sağlık versin.

Leyla Özdağ
 

Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Karavanseverler için güzel haberler. Turizmin başkenti denilmesine rağmen karavan turizminin adınının bile olmadığı bir bölge Antalya. Çabalarınız için çok teşekkür ederiz. Böyle güzel haberleri özlemişiz.
 

Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Eşimle yeni yürüyüş postalları aldık. 3-4 hafta içinde Thelmessos'dan Düzlercamı'na arka yoldan inmeyi planlıyorduk. O zamana kadar yetişir mi acep ? ;D
Sevindirici bir haber. Enfes bir konum. Takdir edilecek çaba. Teşekkürler.

Bereket bitinceye kadar, zulada Bayatbademleri var. ;)
 

Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.



Belediye Başkanımıza ve emeklerini esirgemeyen Antalya Derneği yönetimine teşekkür ederiz.

selamlar
 



Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Şehrimizde yerel Yönetimlerle görüşme trafiğimiz bu arada da hafta sonu birlikteliklerimiz derken bizi takip eden sizlere yanıt vermekte gecikmekteyiz.. Kusurumuza bakmayın lütfen. Sn. Evliyacelebi2 doğru tespit şimdilik Bayatbadem dinlence için çok uygun mekan ;) ;). Sn. Güngör hep yanımızda olduğunuz için teşekkürlerimizle. :smiley: :smiley:
 

24 ekim akşamı 3 karavan Düzlerçamı'nda konakladık. belediyenin özel bir kamp alanı varmıydı? bilemedik, görevlilere sorduk, bulamadık. Ama uygun olan boş ve geniş bir alanda rahat ve güvenli bir şekilde konakladık. Arkadaşımızın ihtiyacı olan elektriği yakındaki kafeteryadan aldık.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst