Antalya ve çevresi kayakçılar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ggame Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,988

Ggame

Ana Kamp
Mesajlar
38
Tepkime Puanı
0
Merhabalar,

Arkadaşlar Antalya ve çevre illerden su kayağı sporu ile ilgilenen bir topluluk veya grup varmıdır acaba bu spora yeni başlıyorum ve çevremde bu işi yapan insanların olmasının benim için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Antalya ve çevresi kayakçılar

Merhaba Güneş

Daha önce Antalya civarından yazıştığımız ya da telefonlaştığımız arkadaşların olduğunu hatırlıyorum.
Ayrıca Antalya'da bu malzemeleri ithal eden bir iki firma da var.

Bu arada, eğer aradığın şey su kayağıysa yanlış yerdesin. Fakat deniz kayağı, deniz kanosu ya da kanoyu kastediyorsan yola devam :smiley:
 

Ynt: Antalya ve çevresi kayakçılar

Merhabalar,

Cevabınız için teşekkür ederim,su kayağı derken deniz kayağını kastediyordum biraz yabancı olduğum için bu konulara karıştırıyorum :smiley:.Fakat Antalya gibi koyları olan ve turizmin gelişmiş olduğu bir ilimizde deniz kayağının bu kadar az rağbet görmesi üzücü.

Teşekkürler.
 

Ynt: Antalya ve çevresi kayakçılar

Bu işler kolay yayılmıyor ne yazık ki.
İstanbul'da üyesi olduğum kulüp (Bodeka) Türkiye'nin ilk ve tek deniz kayağı kulübü.
Şu günlerde İzmir'de bir hareketlilik var. Bu da Kanodiyarı'nın çabasıyla oldu.
Umarım buna benzer oluşumlar diğer illerde de olur.

Şanslısın ki Kaş, ,Fethiye, Marmaris gibi yerlere yakınsın. Buralardan kayak kiralayarak dolaşabileceğin gibi tura da katılabilirsin.
Ama en esaslı tavsiyem, senin gibi düşünen insanların (örneğin doğa sporları kulüplerinden vs) kanına girerek kendi grubunu örgütlemen şeklinde olur. Bu işler inan ki çok zor değil, sadece emek, çaba ve sabır istiyor.

Elimizden gelen desteği de veririz.
Bol şans :smiley:
 

Ynt: Antalya ve çevresi kayakçılar

Malesef Antalya civarında su sporlarından faydalanan çok fazla yatırımcı var.Kano kiralayıp spor yapmak cebe çok fazla yük bindiriyor.Ben şu anda otel grubunda çalıştığım için otellerde su sporlarından faydalanabiliyorum ve ileride de kendi kanomu alıp özgürce kendimi denizlere vermeyi planlıyorum :smiley: umarım ileride yolum istanbula düşer ve birlikte kürek çekebiliriz.

Teşekkürler.
 




Ynt: Antalya Ve Çevresi Kayakçılar

Merhaba
Türkiye'de seakayakla uğraşanların veritabanını oluşturmaya çalışıyorum.
Bu projeyle ilgili bilgiyi şu adresten de alabilirsin.
http://www.kanoakademi.com/turkiyedeki-seakayakcilar/

İlgilenirsen kayavolkan(a)gmail.com adresine mail gönderirsen sevinirim
Teşekkürler
 


slm mesaj eski ama bende yeni kanoculardan olmak istiyorum kanom yakında geliyor ama benimkisi balıkcı kanosu merakı olanlarla tavsiye ve mesajlarınızı bekliyorum
 

Dostlarım artık kano ve sup satışı yapıyorum Antalyadan tüm Türkiyeye kapıda ödeme imkanı sunuyorum ihtiyacı olan kardeşlerim benimle direktmen irtibata geçebilir poliüretan malzemedendir ve vinner markadır. fiyat konusunda tereddüt etmeyin eminim piyasaya en uygun kanoyu ben satacağım.
iyi forumlar.
benimle iletişime geçmek için : 0531 841 12 11 no lu telefonu arayabilirsiniz.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst