Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan inadina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,991

inadina

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
0
Arkadaslar, 5 yıldır her şey dahil otellerde tatil yapıyorum. Ancak bu yıl değişiklik yapmak istiyorum, otellerin yemeklerinden dahi sıkıldım. Bu yıl ilk deneyimimiz olcak, ancak şimdiden çadır kampı için her türlü malzemeyi aldım :smiley: sizden özellikle antalya ilçelerinde kamp alanları tavsiye etmenizi istiyorum. Eşimle birlikte rahat edeceğimiz temiz bir kamp yeri arıyoruz. internetten araştırdığım kadarıyla kimi kamp alanlarında mangal yakılamıyormuş. mangal yakılıyor olması önemli bir kriter :D aç kalmak istemeyiz:smiley: cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

tmm sadece antalya değil, muğla da olur. :smiley:
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Öncelikle merhabalar,
Her şey dahil otellerden çadıra:D bunu okuduğuma inanın çok sevindim.Hayat zaten her şey dahil yaşanıyor:smiley:Bari tatilde doğa her şey olsun:smiley: öyle değil mi ?
Daha önce çadır deneyiminiz yok ise zorlanabilirsiniz ancak doğa sevginiz üstün gelirse çadırdan vazgeçemezsiniz muhtemelen.

Antalya ve Muğla'da bulundum.Özellikle Muğla'da çok defa bulundum.Yalnız bulunduğum süreçlerde kamp yapmadım yazlık,apart yada 3 yıldızlı otellerde bulundum.En sonda 2007'de gitmiştim.Şu an durumu nedir ne değildir bilemiyorum.Siz kamp alanı arıyorsanız google da inceleyin derim.Bana kalsa ben kamp alanında çadır kurmazdım.Dip dibe çadır kültürü hiç hoşuma gitmiyor.Tabi zevk ve ihtiyaç meselesi...

Antalya'nın Muğla'ya göre daha uygun olabileceğini düşünüyorum.Muğla'da deniz kenarı diye pek bir şey yok gibiydi.Oteller moteller şezlonglar vs .Deniz kenarı düşünmüyorum derseniz de yine sıkıntılı olacağını düşünüyorum.Her yer bina olmuş vaziyette.Antalya'da deniz kenarı olsun yada olmasın daha uygun araziler olabileceği görüşündeyim.Daha spesifik cevaplar verebilmeyi isterdim kusuruma bakmayın lütfen.Takipteyim:smiley: diğer cevapları okumak istiyorum.
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Antalyada Olimpos ve Çıralıyı öneririm. Olimposu bilmem ama Çıralıda mangalı çok rahatlıkla yapabilirsiniz.
tecrübe ile sabit :smiley:
ama olimpos benim bugüne kadar gördüğüm en güzel yerlerden birisidir.
Zaten gelen kesim genelde üniversite öğrencisi ve yaşı kaç olursa hem 18-20 hissedenlerle doludur ve çok eğlencelidir. :smiley:
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

mangal sonu keyfi ÇIRALI :smiley:

17 07 2010 063
 



Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Olimpos'u bende gördüm.Bungalov cenneti:smiley:otosuz gidilince büyük sıkıntı.çok büyük sıkıntı hatta:smiley: oto kiralayalım dersin kaskosu var derler kaskonun fotokopisini dahi göstermezler...her rent a car öyle değildir elbette de kurumsal rent a car bulmak zor.yereller işgal etmişti mlsf...

Olimpos'da gölge bara uğranır yalnız:smiley: aman atlamayın orayı :smiley:Bungalov tercih edilecekse de Bayram's a selamlar buradan:smiley: Bayram's iyidir.Genelde turist ağırlıklıdır Bayram's.

Çadır kurulabilir.Deniz kenarında çadır yasak.İçiriye kurulur.Yalnız çadır kuranlar için wc duş var mıydı hatırlamıyorum.Ben bungalovda kalmıştım çünkü.

Ayrıca öğrenci ,öğretmen veya müze kartınız yoksa plaja girmek için ücret ödersiniz.Her defasında belli bir ücret alıyorlar.Ve şunu da ekleyeyim plajla çadır bölgesi arası epey bir yol yürürsünüz.

Adrasan'da çadır kurabilirsiniz.Deniz kenarında uyur deniz kenarında uyanırsınız orada.Adrasan'ı tavsiye edebilirim.Orada akrabalarım çadır kurmuş ve memnun kalmışlardı.Bende aklıma geldikçe yazıyorum:smiley: Takipteyim..
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Antalya kaşta kaş campingi tavsiye ederim. kaşı görmediyseniz mutlaka gitmelisiniz. mangal olayını bilmiyorum ama arayıp sorabilirsiniz. :smiley:
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Merhaba'lar Yıllardır Antalya da Yaşadım Antalya da Kemer Yoluna Girdiğinizden İtibaren İlk Durak Sarı su Ve Akabinde Çaltıcakta Beldibin de Hem Mangalınızı Yakma İmkanı Hemde Keyifli Bir Tatil Yapmış Olursunuz.Kaldığınız Kanpingler Yakın Olarak Tüm İhtiyaçlarınızı Göreceğiniz Yerlede Mevcut.
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

arkadaşlar rezil olmamak için karavan kiramanızı öneririm istediğiniz yerde kamp yapıb hergün başka bir yerde uyanmak gibisi yok
 

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

merhabalar ben derimki antalyada cadırda kalmak sıcaktan dolayı pek iyi fikir deyil ama muğla fetiye de sanırım 10 veya 15 km uzaklıkta günlüklü orman kampı katrancı deyil arasında bir koy var ama günlüklü günlük ağaclarının altında gölge cok geceleri sıcak olmuyo. sincapları bol ağaclarda denizi koy deniz dibini izlemeyi seviyosanız sanki akvaryumun içindesiniz ne kadar denizde kaldığınıza inanamazsınız seveceğinizi sanıyorum..antalyada derseniz beldibinde herşey dahil otellerin yanında var güzel .gecen sene cıralıda idim bir cok kampig var orada henüz büyük oteller yok. adrasanda cok güzel kamp alanları var denizi süperdir otellerde 10 ero veripte kücük balıklara masaj yaptırıyorlarya orada bedava balıkları gözlerinizle göre bilirssiniz o kadar berrak 10 yıldır cadır kamp yaparak gezerim mutlaka şişme yatak alın sonra başlamadan kamp hayatınından sıklırsınız ertesi güne bel ağrısıyla kalkarsınız.. :D iyi tatiller ;)
 





Antalya Kemer'in merkezinde Cekirdeksiz Mandalin Camping adlı mekan hem konum olarak hem ekonomik oluşuyla tavsiye edilir. Adresi: Yeni Mahalle 407.Sk. No:11, Kemer
 





Keçi camping
Cinsiyetciliğin zirvesi yaşlı bunak kadınlara sarkmak için elinden gelen tüm muameleyi çekiyor biz 2 çay istedik i kagıt bardak ile deliğin yerini gösteriyor.
İşletmecilik bu değil misafir perverlik bu değil.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst