Araç Dönüşümü Kãbusa Dönüşmesin.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ILGAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,941

ILGAZ

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
1
Selamlar
17 m3 ducato arac arayışımız tum hiziyla devam ederken, donusum yapan atölyelerle gorusmelerim devam ediyor.
Karavanda olmasını istediklerim için Hazirladigim listeyi dönüşüm şirketleri ile paylasiyorum. Fiyat, firma önerileri ve teslim süresi seklinde bir tablo olusturdum.
Daha sonra firmalari uretim alanlarinda ziyaretetmeye basladim. Henuz 4 firma gezdim ancak simdilik 1 tanesi benim icin kabul edilebilir benzerlikte ürün çıkarmış.
Firma isimleri paylasmadan istediklerimi ve sunulanlari fiyat ve sonuc olarak yazmaya devam edecegim.

Screenshot 20220220 101754 Gmail
 

arayışınız hayırlı olsun, inşallah gönlünüze göre bir araç sahibi olursunuz. bir dost tavsiyesi vereyim, cami ne kadar büyük olsa da imam bildiğini okur. ne istediğinizi anladıklarına emin olun lütfen. kolaylıklar diliyorum, selamlar...
 

arayışınız hayırlı olsun, inşallah gönlünüze göre bir araç sahibi olursunuz. bir dost tavsiyesi vereyim, cami ne kadar büyük olsa da imam bildiğini okur. ne istediğinizi anladıklarına emin olun lütfen. kolaylıklar diliyorum, selamlar...
Önde gelen firmalarla temaslarım devam ediyor. umarım 20,000 li eurolara ulaşmadan çözebilirim.
 

Karavanda kullanılacak malzemeyi siz mi alacaksınız, sizin seçtiğiniz malzemelerden mi yapılacak yoksa firma kendi belirlediği mazlemelerle, kendisinin belirlediği kalite ve stadartta mi aracı yapacak.. Eğer araç firma tarafından yapılacaksa aranızda bir sözleşme olacak mı, sözleşmede herşey ayrıntısı ile yazacak mı, sözleşme dışında birşey istendiğinde ekstra ödeme yapılacak mı ? Hangi malzemeleri akü, buzdolabı, elektrik sistemi malzemeleri, akü, mppt, inverter, güneş enerjisi paneli vb, ısıtıcı, izolasyon malzemesi, vb hangi malzemeyi kullanacak.. kullanacağı malzemelere ve işçiliğe kaç yıl garanti veriyor ? bunlara dikkat edin derim.. malzemeleri kendiniz seçer ve sağlarsanız daha hesaplıya gelebilir.. yani önce malzemeleri peyder pey toplarsınız, malzemeleri siz topladığınızda karavanı yaptırırsanız daha hesaplıya mal edebilirsiniz diye düşünüyorum..
20 bin euro bugünkü fiyatla 313.914,00 TL ediyor.. bu fiyat sadece aracın karavana dönüşümünde malzeme dahil verilen fiyat mı? ... oldukça uçuk bir fiyat..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst