Ayakkabı Seçimi Yardım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kekum3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,936

Kekum3

Ana Kamp
Mesajlar
40
Tepkime Puanı
0
Öncelikle merhaba. Forumda yeniyim. Ayakkabı konusunda da yeniyim açıkçası. Dün mağazada Columbia marka bir ayakkabı baktım. 460 tl. pahalı geldi. ama alıcaktım. çünkü harika özellikler sıraladılar. sonra bi internetten araştırayım dedim. ayakkabı konusunda Türkiye den iyi yorum pek yok. adam 8-10 yıl kullanırsın dedi. ama insanlar 3 ayda açılma yaşamış. O yüzden o ayakkabıdan vazgeçtim. Kamp, Dağ, Kanyon yürüyüşü ve şehir tiplerine uygun bir ayakkabıya ihtiyacım var. hepsi mükemmel olmak zorunda değil. yaz kış kullanabileceğim bir ayakkabı arıyorum. dediğim gibi pek bilgim yok kullanan veya bilen varsa 200tl civarı bir ayakkabı arıyorum. Çok fazla bütçe ayıracak durumda değilim. Ama beni hiç değilse 2 yıl götürsün. Tavsiyeleri ayakkabı markası vererek değil modelini link atarak gösterirseniz sevinirim çünkü gerçekten bir bilgim yok ayakkabı konusunda. Şimdiden teşekkür ederim. :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

Selam;

Kutupayısında baya kampanyalı ürün var.

Örneğin ; http://www.kutupayisi.com/Beluha-WP-Erkek-108618_820.html#0 bu ürün iş görür numarası olsa bana ben direk alıcaktım.

%75 indirimli model.
 

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

Baktım oraya ayakkabılar güzel ama özelliklerini bilmediğim için hiç şey yapamadım. Bana da olmaz benim ayak 45 :D Teşekkür ederim :smiley:
r
 

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

Adamlara mail at sana ürün önersinler ben o şekilde almıştım geri dönüş yapıyorlar aklında olsun ;D
 

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

merhaba öncelikle alacağınız ayakkabının gore-tex olması büyük bir avantaj olur sizin adınıza.gore-tex su gecırmeyen aynı zamanda nefes alabılen özelbir astardır yalnız 200 tl bu tarz bir ayakkabı almanız zor o sebepten asolo ve ya salomon demiyeceğim lafumanın ve the north face in trekking botları var onları netten takip edebilir ve uygun buldugunuz yerden alabılırsıniz fakat yinede fiyatları 250-300 civarındadır bu markalar senın işini görür
 



Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

bu ayakkabıyı sipariş ettim. ama boşuna mı etmişim sizce işimi görür mü ? bi bilenden yorum alayım olmazsa iptal ettiricem. yaz kış yürüyüşte şehirde ve kanyonda kullanıcam. yıpranma ömrü nedir bu markanın ?

http://www.atlaskamp.com/karrimor-lightening-mid-weathertite-erkek-trekking-bot-k428/
 

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

Valla goretex olmaması dezavantaj, markayı ise bilmiyorum ne desem yalan olur.
Vasque var goretex http://www.kutupayisi.com/Breeze-Gtx_1023.html#0 bu ( 159 TL) ÇOK İYİ İNDİRİM.
yada bütcen varsa asolo olabilir http://www.kutupayisi.com/Asolo-Temple-GV-MM_88.html#0
 

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

- Su Geçirmez ve Nefes Alabilir Weathertite ™ Membran ( Bu özellik grotex olmuyomu? bilmiyorumda tam. dediğim ayakkabıda bu özellik varmış. önerdiğin ayakkabılar çok güzel ama yazın sıkıntı yaratır mı ? yazın yürüyüşler yapıyorum. ve bir kampa katılıcam eylülde. bu ayakkabının fiyatı uygun geldi. http://www.kutupayisi.com/Breeze-Gtx_1023.html#0 bunu mu tercih etmeliyim diğer sipariş ettiğime göre? daha mı kullanışlı olur. Bot tarzı olduğu için korkuyorum yazın pişirmesinden.
 

Ynt: Ayakkabı Seçimi Yardım.

Dışı deri olmassa iyi olur mümkünse uç kısmında mutlaka carsak bandı olmalı bastır turkiyeye yeni geldi sayılır forumlardan arastirabilirsin bende yaz faaliyetlerinde goretex kullanıyorum asırı bir sıkıntı yasamadım botu her zaman 1 numara büyük alın ki kıs faaliyetlerinde sorun yasamayın ayrıca mümkünse deri kalınlığı 1.8 mm ve üzeri olsun daha dayanıklı olur
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst