Bir Vitara Jlx Hikayesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,608
Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

Tolga bey yeni aracınız hayırlı olsun. Kullandığımız arabalar 13-20 yaş aralığında 2. el arabalar. İllaki yapılacak bir şeyler çıkıyor.
Ben kapı iç döşemelerini 250 TL ye Bolu'da yaptırmıştım.
 

Etiketler
Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

camouflage' Alıntı:
Dengesini bozmaz, 195 lastik o gün de söylediğim gibi, donanımlı olan bir araçda üstü tam teçhizatlı ama altta parmak arası terlik giymiş komandoya benzer. ;D
İllaki lastik almak istiyorum diyorsanız ölçüsü 29 a tekamül eden 235 75 15 BF, yada aynı ölçüde daha ekonomik bir şey almanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar, İlhami Bey bu lastik konusunda danışmak istedim. Araç üzerinde 30/95/15 MT ler var hala. 235/75/15 bulamadım bir türlü. Şimdi asfalt için yaz aylarında kullanacağımız 265/70/15 ölçüsünde lastikler var. Nankang, Michelin, Dunlop, Kumho buldum aynı ölçüde. Sizce bunlar uyar mı ?

Teşekkürler
 

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

Hocam lastik için ayırdığınız bütçeyi bilmemekle birlikte 235 75 15 için, http://www.sahibinden.com/jant-lastik-lastik?a3797=70830&a3798=71160&sorting=price_asc şuradan bakabilirsiniz.

Ben şunlardan http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-yokohama-235-75-r15-104s-geolandar-at-s-g-012-oltay-com-tr-151481968/detay tanesini 300 tlye almıştım

Para var huzur var diyorsanız ;D bu lastiği ve deseni tek geçerim. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-bf-goodrich-23575r15-all-terrain-bilal-yuksel-otomotivde-111632939/detay
 

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

Teşekkürler İlhami Bey, aslında fazla bir bütçe ayırmak istemesem de yine de lastik konusu epey önemli. M/T leri elden çıkarmayacağım. Bir kenarda duracak. Bu nedenle asfalt için bir 5 li takım yapmak istiyorum. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabiki. Veriğiniz linklere bakıyorum, yeni ilanlar var farklı kategorilere koymuşlar bu nedenle görmedim sanırım. Teşekkürler.

Bu arada kaportacılara alttaki çürümeleri gösterdim. İstanbul'da 400 TL kaynak + 100 TL pötür ile alt taraf halloluyor. :smiley:
 

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

Çeki demirini kestirip portatif hale getirdim. Muayeneye kadar tak çıkar kullanacağım.



Ceki3
 

Ekli dosyalar

  • ceki2.jpg
    ceki2.jpg
    45.1 KB · Görüntüleme: 523



Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

Çıkarılıp çalınan Poryo kilidi mandalını tornacıda yaptırdım. Eskisinden daha sağlam oldu. ::smiley:

Öncesi



Hub yapili
 

Ekli dosyalar

  • hub1.jpg
    hub1.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 461

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi

Küçük gelen tavan sepetini biraz daha genişlettik. En azından kamp eşyaları daha rahat sığacak.



Sepet2
 

Ekli dosyalar

  • sepet-yapimi.jpg
    sepet-yapimi.jpg
    49.3 KB · Görüntüleme: 461

Merhaba aracınız hala duruyor mu , konuyu yeni okuyorum çok güzel bilgiler var teşekkür etmek istedim.
 

konuyu bir de ben hortlatayım:smiley: arkadaşlar merhaba. Daha önce 2 tane grand vitara aracım olmuştu bu araçların tadını aldıktan sonra vazgeçmek zor da olsa zorunlu sebeplerden ötürü otomobile dönmüştüm şimdi tekrar aynı sevda sardı içimi temiz bir tek kapı jlx arıyorum manuel/oto. ama malesef pek araç ilanı yok gibi var mu buralarda temiz 1.6 tek kapı jlx....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.


Geri
Üst