Bizim 4x4 L300

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zoomer300 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,968
Merhaba, L300 e sonradan klima takmak büyük zahmet ister mi? Türkiyede klimali L300 lar var mi? Normal araç klimasi, yane tavan tipi dehil.
 

L 300 den cikma klima setini bulup takabilirsiniz ya da spare parts kodlarindan 0 alacaksiniz ama kesin vardir klima

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merhabalar,
Eğer aracınızda klima hazırlığı yapılmışsa çıkma setlerle çok rahat taktırtabilirsiniz ama aracın fabrika çıkışı hazırlığı yoksa tehlikelidir.

XT615 cihazımdan gönderildi
 

türkiyede bulunan L300 lerin klima sistemi montajında sorun yoktu nedeni hazırlığı yapılmış olarak geldi ticari versiyonları ülkeye

sizin aracınızın ön hazırlığının var olup olmadığına bakmak lazım eğer varsa montaj sorunsuz olur parçaları temin ettikten sonra ön hazırlık yoksa daha fazla parça temini gerekir ama montaj yine yapılır ayrıca universal klima da takılabilir fiyatlandırmaları her iki şekilde öğrenip hareket edin

bulunduğunuz yere göre tavsiye verilebilir
 

Merhaba, L300 e sonradan klima takmak büyük zahmet ister mi? Türkiyede klimali L300 lar var mi? Normal araç klimasi, yane tavan tipi dehil.


Zoomer hocam selam,

gönderdiğim senin aracın orijinal klima parçalarının cizimleri, şnorkeli nereden edindin bende besta aynısını uygulayacağım

Indexphp
 





Merhaba, gecen haftasonu arka amörtisörleri de degistirdik, umdumuz gibi kolay dehildi. Bütün vidalar pas nedeniyle zor cikti, sonun kesmek durumunda kaldik, sonunda araba komple Bilstein amörtisörlerle donatildi. Ayrica öndecki "Free Wheel Hub" lari da degistirdik, eskiler tam acmiyordu o yüzden ses geliyordu. Gelecek Haftasonu ise iç tabanin pas tedavisine basliyacagiz.
 







Merhaba, tesekkür ederim.
Teker in üstündeki mekanizma 4x4 için, on tekerleri 4x4 modunda kilitlemek icin.
 

Merhaba, arka dingil e havali körük süspansiyonu düsünüyoruz. Araba full yüklü iken sorun olmasin diye. Acaba bu konuda deneyim i olan var mi? Tavsiye de bulunabilirmisiniz?

tsk.
 




L300 e uygun körük ariyorum, türkiyede çesitli üretici mevcut, ama L300 uygun varmi bilemiyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,409
Mesajlar
1,517,688
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst