Bmw, Mercedes’ten Hiç Geri Kalır Mı? Işte Yeni X5 Pick-up!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,159

ict3055

Zirve
Mesajlar
2,943
Tepkime Puanı
5
Yer
Bolu
Mercedes'in pick-up atağına cevap veren BMW, X5 Pick-up modeli ile cevap veriyor. Bu çıkışlar ile Premium sınıfların açık kasa araç tercihleri çok konuşulacak. Bakalım X5'in Pick-up versiyonu nasıl bir değişime maruz kalmış.

Bmw mercedes den hic geri kalir mi iste yeni x5 pick up 687x400


Dünyada lüks segmentlerin birer birer açık kasa araçlara kaydığını görüyoruz. Çok amaçlı araçlar olan “Pick-Up”lar “Premium” sınıflarında dikkatini çekmiş. Son zamanlarda karşımıza sıklıkla çıkan bu model furyasına BMW’de katılıyor diyebiliriz. Rain Prisk firmasını duyduysak eğer araçlar üzerinde neler yaptıklarını da görmüşüzdür. Konsept model çizimlerin duayeni olan Rain Prisk, birçok spor otomobili ve SUV’ları akıl dışı şekillere sokması ile ünlü. Porsche 918, Aston Martin, Tesla, Dodge, Lamborghini gibi hızlı ve lüks araçları kendi tarzında da yaptığı olmuştur. Rain Prisk’in kalemine değen araçlar dünyada eşi benzeri olmayan modellere dönüşüyor. En son olarak yaptığı araçlardan olan ve içeriklerimizde bulunan “Akıllara Zarar Yeni Mercedes-Benz X-Class Pickup“ın ne denli harika bir araç olduğunu görmüştük.

Şimdi Rain Prisk’in BMW’nin 4×4 SUV modelini nasıl değiştirmiş bakalım.

X5 Pick-up’ın X5 SUV’dan Tek Farkı Arka Tarafının Açık Olması

Bmw mercedes den hic geri kalir mi iste yeni x5 pick up futuristik bir calisma


Yukarıda da dediğimiz gibi ulaşılması zor markaların pick-up projelerine girişi oldukça şaşırtıcı oluyor. Firmalar ne kadar gizli tutsa da bir şekilde niyetleri ne yönde anlaşılabiliyor. Mercedes’in X-Class ile yaptığı ilk adım, diğer üreticilere de sıçramış. Geçen aylarda basına sızan, Volvo’nun da böyle bir proje hazırlığında olduğunu söyleye biliriz. Volvo, XC90 modelini beklemediğimiz bir anda 4×4 Pick-up haline sokabilir. Almanlar tarafından gelen bu atağa BMW’de cevap vererek, X5’in pick-up modelini çıkarma hazırlığında olduğunu duyduk. BMW de bu yenilikçi tarzıyla farklı sınıflarda boy göstereceğe benziyor.

Kaynak: Paratic.com
 

Etiketler
çok saçmaymış :smiley: buna şimdi sanayide fiberden kupa da yaparlar. üzerinde de rescue yazarlar artık. senede 1 kere muayene de cabası.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,726
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst