BMW X5 Arıza

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,832

nordic1903

Grizzly Bushcraft
Mesajlar
1,261
Tepkime Puanı
2
Yaş
47
Yer
Kavacık - Istanbul
Web
www.imageresim.com
Değerli BMW kullanıcıları ;

2003 Model BMW X5 Otomatik Şanzuman aracımız durduğunda ya da durmaya yaklaşıtığında yani gaz vermediğinde stop ediyor..Araç bilgisayara girdi birşey tespit edemediler..Benzin filtresi , hava hortumları değişti..Fakat sorun hala devam ediyor..Rölantisinde birşeyler olabilir mi ? Araç Azerbeycanda olduğundan oradaki serviste ve çalışanlarında bir sıkıntı olabileceğini düşünmeye başladım..

Bu tip bir arıza ile karşılaşanların yardımlarını rica ediyorum

Saygılar

Cenk
 

Etiketler
Ynt: BMW X5 Arıza

Arıza halloldumu yoksa hâlâ devam ediyormu?

Benim tüptede aynı sorun oluyordu tüp flitresi temizlendi hava girişide fazla olduğundan biraz kısıldı.
Bunlar hallolana kadar bende birkaç usta ile sıkıntı çektim şimdi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
 

Ynt: BMW X5 Arıza

Ömer bey ;

Arıza ile ilgili olarak son tespit bujiler oldu..Bujileri değiştirdiler..Şu an gözlemliyorlar..Dünden beri stop etmemiş araba..Aracımız LPG li değil..Malum Azerbaycan halkı bizim gibi değil..Litresi 0,40 TL den benzin aldıkları için ;D ;D ;D

İlginize teşekkürler

Cenk
 


Ynt: BMW X5 Arıza

burda benzin 0,40 olacak, arabanın üstünden inmem valla.. Hemen Türkiye turuna çıkarım..
 




Ynt: BMW X5 Arıza

geçmiş olsun x5 kullanıcısı arkadaşım.üzerinden bayağı zaman geçmiş muhtemelen sorunu bulup çözmüşsünüzdür.hala sorun devam ediorsa.hava akış metresine baktırınız.benzin ucuz olduğuna göre aracınız herhalde 4.4 dür.büyük hacimli motorda havanın eksik veya fazla girmesi butür olayı daha fazla hissettirir.
 

Ynt: BMW X5 Arıza

arkadşlar mrb. ben yeni üye oldum bu siteye; ben 2003 model BMW X5 3.0d alacağım kullanan arkadaşlar, yakıt konusunda ve alırken dikkat etmem gereken hususlar hakkında bilgi verirse çok sevinirim .. şimdiden teşekkürler..
 

Ynt: BMW X5 Arıza

Ben işyerimde 2005 model x5 3.0d kullanıyorum. Büyük motor olduguna bakmayın. Aslında diğer araçlara göre normal yakıyor. Hatta 2500cc motorlardan daha az yakıyor. Yalnız vergileri biraz pahalı. Birde arıza çıkardığında malum lüx bir araç fazla servis gideri var.
 

Ben de Azərbaycan dan yazıyorum ,x5 3.0 ve 4.4 arasında gidip gelmekteyim.,tabii ki benzin,dizele asla yakın durmam
 



h
Ynt: BMW X5 Arıza

Ömer bey ;

Arıza ile ilgili olarak son tespit bujiler oldu..Bujileri değiştirdiler..Şu an gözlemliyorlar..Dünden beri stop etmemiş araba..Aracımız LPG li değil..Malum Azerbaycan halkı bizim gibi değil..Litresi 0,40 TL den benzin aldıkları için ;D ;D ;D

İlginize teşekkürler

Cenk
Hort olarak buji bozulursa stop eden araba olurmu yahu
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst