Bursa Mısı Kamp Karavan Yeri Acılısı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talataytun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,864

talataytun

Ana Kamp
Mesajlar
21
Tepkime Puanı
1
Yer
BURSA
Bu pazar misi koyunde nilüfer belediyesi tarafından yapılan kamp karavan yerinin acilisi için misideydik, gerçekten cok buyuk olmasada cok modern ve beklentileri oldukça yüksek karşılayan bir yer olmuş, emeği gecen herkese ve belediyeye teşekkürler, ancak acilisla ilgili soyleceklerim var; birincisi yoğun katılım olacağı belli 48 tane karavan bekliyorlardı ne bir bunları yerleştiren nede yol gösteren kimse yoktu nitekim karavan yerlerine park etmiş arabalar dahi vardı. Ikıncisi cateringi verdikleri firma iki kap yemekle bin kişiye hizmet vermeye calisyor tabiki veremiyordu yine ongorulememis bir talep.
ben bu acilisin festival havasında olmasını arkada hafif müzik calan bir grup, insanların arasında dolaşıp servis yapan garsonlar, karavanlar daha iyi yerleştirilmiş vs olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Sonucta yapılan is muhteşem diyecek bir sey yok bu yazdıklarım olsada olur olmasada olur seyler ama bizi Avrupa dan ayıran konulardaa bu tip ayrıntılar , mükemmellik ayrıntılarda gizli.
Yinede emeği gecen herkese teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Bursa Mısı Kamp Karavan Yeri Acılısı

Sayın Altun. Yazınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Misi kamp için açılışdan evvel gene bu satırlarda katılım listesi hazırlandı.Aynı listeye derneğimize yapılan şifahi müracaatlarda dahil edildi.Kamp yerimizin karavan park yerlerinde 7 (14x7 m.)büyük 33 (7x7m.küçük ) karavan alanı olduğundan karavan kapıları birbirine bakacak şekilde arkadaşlarımız İlhan Güneş, A.kalemköylü ve E. Bayraktar tarafından yerleştirilmeleri yapıldı. Catering hizmetinde yemek dağıtımı değil kokteyl belediyemiz tarafından düzenlelenmişti. Açılışlarda yaşanan aksaklıkları aza indirmek için derneğimiz tarafından azami hassasiyet gösterilmiştir. 74 ünitenin yerşeştirildiği alanda boş kalan yerlerdeki arabalar karavansız günü birlik katılan üyelerimize ve belediyenin kamp yerinde çalışma yapmış personeline ait olan araçlardı. Bundan sonraki yıllarda Nilüfer belediyesi Festivalleri kapsamına Bursa Kamp ve Karavan festivali olarak aldırma çalışmalarımız ise devam etmektedir.Takdir edersiniz ki Böyle bir tesisi ülkemize kazandıran belediyeyi kalabalık bir katılımla (onlarında beklemediği bir düzeyde) onurlandırmakta bizlerin görevi olsun. Kalabalı 1000 kişi değil ama gelengidenlerle birlikte 350 nin üzerine çıktı. Sevgi ve saygılarımla . ERDİNÇ BAĞCIGİL
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,725
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst