Çadır Seçimi (yardım)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan andrea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,813

andrea

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Merhaba sayın kampçılar..Birkaç ay önce büyük bir hevesle kamp hakkında araştırmalar yapmaya başladım ve ilk kampım için çadır seçeneklerini 3'e indirdim. Çadırımı yazın sıcak havalarda ege bölgesinde,kışında uludağ vb. yerlerde ( tabiki kaliteli bir tulum ve mat ile birlikte ) kullanmak istiyorum. Dolayısıyla hem havalandırma sisteminin çok iyi olması,hem de yapı malzemesinin suya ve birazda kara dayanıklı olması gerekiyor...Bütçem verdiğim örneklerdeki gibidir zaten benim gibi hevesli birkaç arkadaşımla birlikte alacağız.Bu 3'ünden hangisini;neden tavsiye edersiniz ? Ayrıca yazın sıcak havalarda uyku tulumu kullanmam yinede şart mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

1 - Husky Beast 3 Kişilik 4 Mevsim Çadır (gerçekten 3 kişi rahat edebilir miyiz acaba ?)
2 - HUSKY BRIGHT 4 KİŞİLİK DÖRT MEVSİM ÇADIR
3 - Husky Boyard 4 Kişilik 3 Mevsim Çadır ( Bu biraz daha ağır diğer ikisine göre yürüyüşler için pek elverişli değil sanırım ama yinede yazayım dedim)
 

Etiketler
Ynt: Çadır Seçimi (yardım)

Merhaba,

Çadır kapasitesini + 1 kişi ilave ederek belirleyin. Örneğin 2 kişi kalacaksanız 3 kişilik, 3 kişi kalacaksanız 4 kişilik çadır alın. Kış için bu da yeterli olmaz. Çünkü zamanızın çoğu çadırın içinde geçecek. Yüksekliğini, bagaj hacmini ve rengini de göz önüne almalısınız.

Ancak göz önüne almanız gereken bir husus daha var. Bu çadırları kamp alanına nasıl götüreceksiniz? Eğer araba ile doğrudan kamp alanına gidilecekse bir sorun yok. Ancak sırt çantası ile siz taşıyacaksanız ağırlık son derece önemli.

Belki aşağıda ki link çadır seçiminde size yardımcı olabilir.

http://dogayakacis.com/2014/06/17/cadir-secmede-temel-esaslar/

İyi kamplar....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,875
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst