Çamkoru Tabiat Parkı [temmuz 2020]

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BörüBars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,858

BörüBars

Kamp II
Mesajlar
406
Tepkime Puanı
383
Yer
Ankara
S.A/Merhabalar,

C.tesi günü Çamkoru'daydım. Bilmeyenler için bir kaç bir şeyde ben paylaşayım.

114 km Ankara'dan (Google Haritalar).
Giriş ücreti yok.
WC var.
Çeşme var (içilebilir).
Güvenlik var (Anfa Güvenlik[Ankara B.B'nin]).
Yol güzel, sıkıntı yok.
İklim serin, gece soğuk olabiliyor.
GSM çekiyor.

Göleti var, Ağ görsel arama sonuçlarında görürsünüz ancak bu alana çadır kurmak yasak. Sadece yürüyüş yapabilirsiniz. Kamp alanı üst bölgede. Yolun sağ tarafı gölet, sol tarafı ise kamp alanına gider (1.5 km ~~)

Kamp alanı aslında piknikçilerle karışmış gibiydi. Girişte T.C kimlik numaraları alınıyor ama sağlıklı bir işleyiş tarzı değil.

Kamp alanının üst kısımları çadırlar için ayrılmış. Genelde çadır kuranlar var. Hafta sonu piknikçiler daha çok alt kısımdalar. Bu yüzden araçlarınız için park alanı bulmak belli bir saatten sonra zor. 2 gece 3 gün kaldım.

Kamp için haftaiçi gidin dinlenin. Hafta sonu gidecekseniz erken kalkan yol alır hesabı. Haftaiçi çok güzel, sessiz. Hafta sonu çadır kuranlar da çok fazla.

Yabani hayvan göremedim.- Sebebi -Ancak köpek sayısı ciddi fazla. Köpeğin olması artı eksi durumu gibi. Gece kavga gürültü köpeklerde mutat bir durum malum. Sakin temiz hayvanlar, ne yediysem onlardan verdim. Alışmışlar başınızda beklemiyor alacağını aldıktan sonra.

Eksik bir şeyiniz olursa Kızılcahamam yakın. Et gibi bozulabilecek gıda maddeleri buradan alınabilinir. Ben köpük getirmiştim. İçinde buz kalıpları vardı. Buz kalıpları 2 gün idare etti.

Piknikçiler olmadığı hafta içinde çocukların deyimiyle Ormanlık Alan keşfi yapılabilinir.

Genel anlamda etraf temiz. WC için görevli var ama peçeteleri WC içinde atmayalım. Görevli habire tıkanan borular için geldi ilk geldiğim gün.

Etrafı temiz bırakmayan hain primatlarda mevcut. Korona günlerinde biraz daha dikkatli olmamız gerekirken münferit sıkıntılı tiplerde gördüm.

Küçükte olsa çocuk parkı var. İki salıncak bir kaydırak.

Camkoru 01


Camkoru 02
 
Son düzenleme:

Etiketler







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst