çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adalı17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,622

Etiketler

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Tümer' Alıntı:
Çanakkale lilerden hala ses seda yok Niyazi bey, bu işe bir el atsanız;)
Merhabalar,
Ben de sevgili Tümer kardeşimle hemfikir olup; otopark imkanı olan, mekan da sağlayarak toplantı organizasyonunuza katılırım.
 

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Merhabalar arkadaşlar,
Tümer bey, Ahmet bey, bizim arkadaşlarımız sanırım meşguller ve zaman ayıramıyorlar.
Acaba ÇANAKKALE OFF ROAD derneği kursak ve bu dernek çatısı altında katılmak isteyen doğa dernekleriyle birlikte toplanıp birşeyler yapmaya çalışsak,
Bu yönde ilk adımı atalım ne dersiniz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Niyazi bey,

Ben şahsen 4x4 işinde henüz tatlısuya bile girmekten kaçınan ama eski bir avcı ve Kros Motıorculardanim. Dolayısıyla sizlerin yapacağı organizasyonlara ancak destek verebilirim, Tümer kardeşim bu işlerde uzman ve Çanakkale'de topğlanmak için de hevesli ve de niyetli olduğunu gözlemledim... ::smiley: ;)
Ben uyarım. :smiley:
 



Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ahmet bey,
Tümer bey'i bu konda ziyaret etmek niyetindeyim.En azından bununda bir spor olduğunu kabul edecek birileri çıkar.
Birde burada pek fazla 4x4 yok gibi ha lüks olanlar hariç.
Şimdilik benim aracım yok, birkaç ay önce sattım bazı nedenlerden beklemek durumundayım.
Emekliyim, kızım iletişim okudu iş bulamayınca ikinci defa burada arkeoloji okuyor bende geldiğim günden bu güne iş arıyorum ve iş bulamadım, bir firma patronu "sizden önce bir Tokat'lı da gelmişti onuda kabul etmedik" dedi banada ne demek istediğini anlatmış oldu, hemde Çanakkale'nin büyük gıda toptancılarından.
Geldiğinizde görüşüp tanışmak dileğiyle,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Merhabalar,
Konuya son mesaj yazılalı bir yıldan fazla olmuş.Geçen zaman içinde acaba bir gelişme oldu mu diye merak ettim. İlan suzuki ustası olarak başlamıştı. Bir usta belirlenebildi mi? Benim suzinin 120000 bakımı geldi mesela. Çanakkale de yaşayan Gezenbilirciler olarak bir buluşma yapılabildi mi?
Selamlar saygılar.
Yahya YILDIRIM
 

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Merhabalar,
Burada herşey zor be arkadaş. Ustadan tutunda aklına gelen herşey. LPG bakımı için servise gittim eleman bana akıl veriyor. Ben böyle yer görmedim, bu arada memleketi nerdeyse hep gezdim desem yalan olmaz. Yağ değişimi için niyetim Edremit'e gitmek.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Tekrar merhaba Niyazi Bey,
Galiba siz ve benden başka konuya yazan Çanakkaleli yok.Malesef dediğiniz gibi şehrimizde iş yaptırmak her konuda zor.Ustalar, esnaf paraya ve çalışmaya ihtiyacı yokmuş gibi davranıyor. Ustalığının iyi olduğu konusunda referans aldığım bir ustaya babamın fordun 90000 bakımı için fikir sormaya gittiğimde adamın ağzından doğru dürürüst cevap alamayınca ben de başkasına gitmek durumunda kaldım. Şimdi de benim suzinin 120000 var onu nerde yaptırsam diye düşünüyorum. Bursa servis 1800-İzmir özel servis 800-Bandırma servisten ayrılma bir usta 650 civarı fiyat verdi.Sizin sadece yağ değişimi ise ve garanti dışında ise yine de burada bunu yapacak birini bulabiliriz diye düşünüyorum.
Selamlar.
 

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Merhabalar,
Arkadaşım, önceki gün benim aracıma bir müşteri geldi. Bana kendi ustalarına baktırmak istediklerini söylediler ve gittik.
Gittiğimiz usta bu işleri iyi bilen birisiymiş, özellikle 4x4 konusunda. Usta benim aracımı bir anlattı para versem söyletemezdim.
Ben Suzuki ye de bakıyormuş ve kol çıkarmış bir araç gösterdi.
İsterseniz beni arayın buluşup gidelim. Belki iki araç dağlara da gideriz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 



merhaba arkadaşlar. bana acilen çanakkalede bi suzuki ustası lazım. oğlumla kazdagindan dönerken yolda kaldık.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,928
Kayıtlı Üye Sayımız
172,082
Kaydolan Son Üyemiz
Tsow

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst