Cnr Camp & Caravan Istanbul 2019 Fuarı İzlenimleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,320

dağ çiçeği

Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan.
Mesajlar
247
Tepkime Puanı
62
Yaş
57
Yer
istanbul
Web
www.nefer.com.tr
merhaba Arkadaşlar Pazartesi günü Türkiyede İlk defa olan Kamp karavan fuarına ziyarete gittik. Başlangıç seviyesi olarak memnun olduk. Son 15 yıldaki süreç ile Türkiyede bu sürecin ilermesine bizimde katkımız oldu. İnternetin giderek yaygın olması , Akıllı telefonların yaşanılan An ların paylaşımını kolaylaştırması , bu konudaki ilgiyi artırdı . Şimdi sizlere bazı fotoğraflar paylaşayım.
IMG 20190225 1249331
IMG 20190225 1322141
IMG 20190225 1322391
IMG 20190225 1322501
IMG 20190225 1323351
IMG 20190225 1428021
 








Arkadaşlar merhaba,

CNR Expo, bu sene Boat Show'la eş zamanlı olarak 23 Şubat - 03 Mart tarihleri arasında Türkiye'nin ilk Kamp ve Karavan fuarı Camp&Caravan Istanbul'u Ulusal Kamp ve Kamp Federasyonu (UKKF) işbirliği ile organize edecek. Ülkemizde karavancılık adına önemli bir adım sayılacak bu fuar için CNR Expo'ya, başta Onurcan Özkan ve Duygu Özenç olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ekli dosyayı görüntüle 511000

Sektörün önde markalarının yer alacağı fuarda Hall 6 ve 7 Boat Show için, Hall 5 Kamp ve Karavan Fuarı'na ayrılmış olacak.

Federasyonumuz, Gezenbilir ve diğer karavan derneklerimizin standlarını Hall 5/D22 alanında ziyaret edebilirsiniz. Fuara katılacak derneklerimiz aşağıdaki gibidir;

Antalya Kamp ve Karavan Derneği
Asya Kamp ve Karavan Derneği
Bursa Kamp ve Karavan Derneği
Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği
İstanbul Kamp ve Karavan Derneği
İzmir Kamp ve Karavan Derneği
Sakarya Kamp ve Karavan Derneği
İstanbul Doğa Sporları Kulübü Derneği
Trakya Kamp ve Karavan Derneği

Kamp ve karavana ilgisi olan tüm dostlarımızı federasyonumuzun ve derneklerimizin standlarına bekler, şimdiden keyifli bir fuar geçirmemizi dilerim.

Fuar boyunca hem Boat Show hem de Camp&Caravan Istanbul fuarına ücretsiz giriş yapabileceğiniz davetiyelerimiz için aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmanız yeterlidir.

[CNR EXPO] Gezenbilir Üyelerine Özel Online Fuar Davetiyesi



CNR'da görüşmek üzere :smiley:



CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşım bilgisi;
[CNR EXPO] Ulaşım Bilgisi

Ekli dosyayı görüntüle 510999
Teşekkurler yarın ordayım
 

Merhabalar;

25.02.2019 pazartesi günü bahsi geçen fuarda idim. Genel olarak fuar ilgi çekiciydi. Motokaravanların otomasyon sistemi kullanılanları vardı. Bazıları kaliteliydi de. Yiğidi öldür hakkını yeme. Fuarı genel olarak beğendim. Fakat fuarın en üzücü noktası faiş fiyatlardı. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum karavanların içlerine bakıyorum araç hariç 100 bin TL edecek birşey göremiyorum. Yani araç alıp içini yaptırmak istediğinizde minimum 170 180 bin TL yi gözden çıkartmanız gerekiyor. Bana biraz faiş geldi. Gelelim çekme karavanlara, içlerinde çok hoş olanlarıda vardı. Jakuzili olanlar şömineli olanlar (vs vs.) fakat güzel olmakla birlikte çok da yüksek fiyatlılar. Biraz işime yarasın ferah olsun otururken boğulmiyim diyorsanız yaklaşık 60 70 bin TL yi yatırmanız gerekiyor. Belki bu fiyatlar normaldir. Fakat ben yeni bir karavan almak isteyen bir insan olarak ve bu işin acemisi olarak düşüncelerim bunlar. Keşke daha uygun ve cazip fiyatlarda karavanlarda olsaydı. Saygılarımla,
 





Dün fuarda idim. Hafta içi olmasına ragmen yoğun ilgi vardı. Fiyatlar konusunda evet biraz fazla geldi bana da, ancak özellikle benim gibi karavan, kamp meraklılarına eşsiz bir deneyim ve Bilgi sundu.
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,424
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst