D2 Doblo Ya Giydirme Çadır Projem Gerçekleşti🙂

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Suyadüşen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,341

Suyadüşen

Ana Kamp
Mesajlar
41
Tepkime Puanı
20
Aslında 3 yıllık bir projeydi tamamlamak 3 gün öncesine nasip oldu. Maliyetlerle gelince, Branda 500 tl 2 yıl önce, tabla kalınsuntadan 50 TL, kaplaması içindeki 5cm lik sünger ile 100 TL profil borular 80 TL tabla ayakları 40 TL. Ye mal oldu son fotoğrafları paylaşacağım
 

Etiketler
Aslında 3 yıllık bir projeydi tamamlamak 3 gün öncesine nasip oldu. Maliyetlerle gelince, Branda 500 tl 2 yıl önce, tabla kalınsuntadan 50 TL, kaplaması içindeki 5cm lik sünger ile 100 TL profil borular 80 TL tabla ayakları 40 TL. Ye mal oldu son fotoğrafları paylaşacağım

IMG 20210522 170004


IMG 20210522 165937


IMG 20210522 165947


IMG 20210522 165542


IMG 20210522 165539
 



Bir adet bagajın ölçüsünde kalın sunta düşünün, bu suntayı dışarıya doğru çektiğiniz ve tabla diye tabir ettiğim suntanın en içte kalan kısmının doblo un arka tamponundaki plastiğe yasladığınızı hayal edin bir uç tamponda diğer uç elinizde, elinizdeki kısmın ayakta durması için 2 adet ayak yaptım ve bu sayede bir ucu arabada diğer ucu demirden yapılan ayaklar vasıtasıyla masa gibi oldu. Ama tampondaki kısım bu biz üzerindeyken haliyle kayabilir diyerek suntayı tamponu ve tamponu içinden geçen profili delecek şekilde matkapla delip demir çividen pim yaptım böylece tabla sabitlendi geldik bu tablayı bagaja sokmaya, sokarken katlanır ayaklar zemine değmesin diye çamurluklar tarafından uzunlamasına 2 adet 4 er cm yüksekliğinde 30 cm boyunda kalın sunta yaptırttım böylece tabla bagajdayken tablanın altındada bana ekstra eşya cebi oluştu tabla yıda mobilyacından kaplatıp içine 5 cm lik sünger koydurttum
 




Güzel olmuş güle güle kullanın.
Bahsettiğiniz tablayı ben uzun süre masa olarak kullanmıştım.
Birde bagaj kapağının dik durmasını sağlamak için amortisörün pistonları açık iken tam ölçüde piston çapına uygun alüminyum U profil keserseniz, araya koyduğunuzda bagaj kapağı aşağıya dusmez daha az malzeme ile ve kurulumu kolay bir sisteminiz olur.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,779
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst