Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,025
4x4 duster ve 3.5 m karavanım var. arkada o kazulet gibi şeyle ilerlemek keyifli değil. çekme karavanı kimseye önermem. hele ki bu yakıt zamlarından sonra. zaten de depo ve atölye amaçlı almıştım. o amaçla kullanıyorum.

dusterda tadilat yapmadan arka koltukları yatırırsanız 180 derece yatmıyor. diyelim yattınız yatma mesafesi 1.80 cm benim boy 1.87. içinde yatmayı denedim hiç tavsiye etmem. bu dayının proje fikir açısından mantıksız değil. ama arabanın koltuk tasarımında sorun var. o koltuklarla o iş olmaz. twingo gibi koltukları geriye doğru 180 derece yatan bir arabanın koltuklarını alıp duster a uydurarak işe başlamak lazım. özellikle ön koltukların geriye doğru 180 derece yatması lazım. sıkıntı orada.

çok eşyam var nereye sığdırıcam o kadar eşyayı diye konforunu düşünen adam zaten kampa gitmesin. port bagaj alır tavana atarsın en fazla. tabi ki en temizi çadır ama kampingde kalacaksak......doğada kalacaksak çadırı kendi adıma sevmiyorum , yağmuru ayrı dert, sıcağı ayrı der, ayı gelir, it kopuk gelir. araba daha güvenli.

20201224 142638


Duster camper 1   Kopya


Duster camper 2   Kopya
 
Son düzenleme:

Etiketler
Zamanında dolblonun arkasına yatağı atıp aracın üstüne de portbagaj atmıştım bence ihtiyacı olanlar o şekilde çözüm bıkabilirler portbagaj denilen bir şey var
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,926
Kayıtlı Üye Sayımız
172,082
Kaydolan Son Üyemiz
Tsow


Geri
Üst