Defender 110 Satın Almak

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kemal89 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,035

Kemal89

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, öncelikle foruma yeni kayıt oldum. Bende bir tane Defender 110 2.5 benzinli satın almak istiyorum, alacağım aracı en çok günlük hayatta kullanmak için bineceğim, bu konuda tecrübelerinize dayanarak sizlerin yardımıyla nasıl ve nereden temin edebilirim, hurdadan alıp toplatmak istiyorum bu arada İstanbul’da yaşıyorum, bu araçları İstanbul’da toplayan varmı? Varsa nerelerde topluyorlar, çünkü aracı yaşadığım şehirde toplatmak istiyorum. Bu arada ilanlardaki hazır toplanmış araçları şimdilik tercih etmiyorum. Saygılarımla...
 

Etiketler
Merhabalar. 2.5 benzinli bir defender'ı deneyimlemeden almanızı tavsiye etmem. Güç bakımından çok zayıf motorlar düz benzinli motorlar. E5'de TEM'de ve yokuşlarda rampalarda çok sıkıntı çekersiniz. 300TDI, TD5, Puma, BD30 veyahut V8 motora sahip defender'ları tercih edebilirsiniz.

İstanbul'da defender toplayan bir çok usta var. Seyrantepe eski oto sanayide hacı Erdal usta var. Kaporta boya çok iyi şekilde toplar. Ümraniye oto sanayide Ünal usta var Yaşar usta var.
 

Anladım hocam, sizin önerdiğiniz gibi alternatif olarak ikinci tercih ettiğim motor olarak düşünmüştüm. Peki bu hurda aracı yakınlarda nereden satın alabilirim?
 


Yardımlarınız için teşekkür ederim SuperContra, verdiğiniz linklerden arıyorum. Konu burada aktif olmadığı için konu kapanmıştır.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst