Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vitara98v6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,725

vitara98v6

Pajero3.5v6
Mesajlar
48
Tepkime Puanı
0
Senelerdir Suzuki Vitara kullanıcısıyım :smiley: nickimden anlıcanız gibi...

Fakat Td5 alma arefesindeyim. 1 haftadır Td5 ile ilgili bütün konuları okudum. almayı düşündüğüm araç 1999 model. Fakat arabanın pert kaydı var :( Pert olmasının nedenide seyir halinde kaputun açılması. şaselerde on aksamda hiçbir darbe yok. Nasıl olmuş anlamadım ama arabayı perte çıkartmışlar. Araba orjinal 130000 Km de. motor, şanzıman ve turbo muayyer. Direksiyon kutusuda komple değişiyo şuan. Sadece arka körükleri çalışmuyo onu da sabitlemişler. kompresör yeterli hava basmıyomuş ( Maliyet hakkında bilgi verirseniz sevinirm) Sizden ricam bu araç alınırmı. Bana yardımcı olursanız sevinirim...
 

Etiketler
Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Yücel bey,

Pert aracın ruhsatı tekrar trafiğe kayıt ediliyor mu / edilmiyor mu, önce onu öğrenin. Trafik müşavirinizle bunun masrafını konuşmanızda fayda var. İşin yasal tarafı beni düşündürüyor.

Arka körükleri önemsemeyin, nasıl olsa arazi için o körükleri söküp düzgün bir yay ve amortisör sistemi yapacaksınız.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

aracın ruhsatı var şuan o sorun değil. bilmediğim bi araç ama senelerdirde istediğim bi araç.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Araç yürür ve çalışır halde ise, Anıl Otoya götürün, ücretsiz ekspertiz yapıyorlar. neyi var neyi yok öğrenirsiniz.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

pert araç trafikte kaydı olmaması gerekir, hurdaya çıkarılan araçlar bir daha hiç bir şekilde trafiğe çıkamazlar,
eğer bu şekilde ise ki dediklerinizden bunu anladım sakın ha almak gibi bir hataya düşmeyin
 



Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Pert olan araçlar kasko tarafından ihale usülü tekrar satışa çıkıyo... Evrak açısından bi sorun yok. Sadece aracı tekrar kasko yapmıyolar.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

tamam doğrudur söylediğiniz türde bir uygulama mevcut mesajımı yazdıktan sonra hatırladım
pert/hurda genelde beraber kullanılan terimler olduğu için yanılgı oluyor.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Anıl oto 100tl + KDV ile ekspertiz veriyor ve faturayı araç sahibinin üzerine kesiyor... ama güzel inceliyorlar orası ayrı konu.

Piyasada hatta trafikte çok fazla pert olduktan sonra yeniden trafiğe giren araç var. Önemli olan tanıdığın birisi eğer kasko hasar bölümünde ise. O arkadaşın aracın kaza fotolarına bile ulaşabilir.

Ben birkaç disco bakmıştım sadece arka stop değişti dediler. arka tampondan, bagaj kapısına kadar herşy değişmiş dedim. Yok kasko ile servis anlaşmış değişmiş gibi göstermişler dediler. Fakat fotoları gören arkadaşım kaza ftolarını görerek bana anlatınca adam hiçbirşey diyemedi.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

bir aracin pert olmasi sadece kasko yaparken problem olabiliyor, oda normalden fazla aksko parasi istiyorlar, nadiren yapmayanda cikabiliyor.

kaput acilmasindan pert olmaz arac baska biseyler olmali, arka hava korukleri zaten tum discovery 2 lerde problemdir, 400 lira gibi bir paraya hava korukleri iptal edilip yay ve amortisore geciliyor, daha saglikli oluyor.

bu araclarda gorunenin disinda masraflar cikabilir yetkili bir servisden expertiz alin, bilgisayara baglatin.

eger problem yoksa kazali olmasi sorun degil, sadece takla atan araclari yada sasede agir darbe bulunan araclari almanizi tavsiye etmem.
 

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

kürşad abi dediğine bende katılıyorum.. senin disco hikayenide okudum tek güvencem sensin zaten :smiley:)) bakalım araç çarşamba gelcek bi anıl otoya göstercem.. burdan bilgilendirirm bende sizi
 



Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Körüksüz bineceksen disco ya hiç binme daha iyi.
körüklerin tanesi 320 tl
kompresör de 1400 tl civarı ama bu masrafı bir kere yapıcan dilimde tüy bitti bir şeyi bozmakta üstümüze yok.Kaç sefer parça değiştirdim bir müşteri de gelse ya geriye üstad bu yine arıza yaptı diye .Yetkili serviste çalıştım aklınızın alamadığı kadar çok taktım körük ve kompresörlerden aralarında hard off road yapanlar da vardı.Sizden ricam bu araçların ruhunu ve aslını bozmamanız,çapulcuların laflarına kanmamanız.Bırakın isteyen istediği şeyi söksün taksın siz orjinal landrover e binme zevkini yaşayın zira farkı yoktur pajero,niva ,daha bir sürü sayılır.Teknik bilgi istiyorsanız sonuna kadar verir yardımcı olurum,ama seçim size kalmış ister orjinal binin,ister ......ulcu olun.....Ama araçlara laf söylemeyin....
 

Merhaba, ben Bay Leonardo Sanchez, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi ihtiyacınız veya işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu? Eğer bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Burada geçmişte tüm finansal sorunlar için çünkü artık bak. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para ödünç. Ben güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve size bir kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta ile bize bugün: (sanchezloanfirm@gmail.com)
 



Eğer yeni ev satın alma, inşaat, gayrimenkul kredisi, Refinance, borç konsolidasyonu, kişisel veya iş amaçlı finansmanı için seçenekleri bakarak mı? Geleceğe hoş geldiniz! Bizimle kolay finanse. Biz aracılığıyla daha fazla kredi satın alma işlemleri için bize başvurun uzun ve kısa term.Interested başvuru sahibi ile krediler için% 2 düşük bir faiz ve uygun bir hızda finansal hizmet sunmak olarak bizimle irtibata (josefinavaleraloanfirm@gmail.com)
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,746
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst