Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drtayfun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,749
Bu da ufak bir deneme kaçamağı idi .
XX8wznO9l2JYtfuhKFKm X4HAw1606 h904 noauthuser0
 

Arka tarafa çadır yaptırdım. Duş ve WC ihtiyacı için kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda içerinin havasız kalmasına da faydası olur.
IzLE0VeLt4pJRqSZPnQ0EWadQw1606 h904 noauthuser0
 

Sineklik de yapmıştım onu eklemeyi unuttum. Kenarlarda küçük mıknatıslar var , tak-çıkar kolaylık olur, kışın gerekmediğinde sökülür. Pratik olacağını düşünüyorum.
ZdiOhBIub2XuRVdjf4cscGTskgw509 h904 noauthuser0
 

Sineklik için ufak bir tavsiye vereyim. Eğer olurda kapatamadığınız yerler olursa araca da zarar vermemek adına boya yaparken kullanılan kağıt bantlardan kullanabilirsiniz. Bu bantlar hem iz bırakmıyor hem de çok kolay çıkıyor.

Bu arada araç çok güzel olmuş, duş veya lavabo için bi şeyler düşündünüz mü?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Teşekkür ederim , mıknatısların etrafı kumaş , o yüzden boyaya zarar vermeyecektir. Duş için aparatı hazırladım , dalgıç pompa ve müştemilatı , çakmaklıktan güç alıyor , su bidonundan da su alıyor 😄. Pompa çalışır durumda duş başlığı (Taharet musluğu diye geçiyor yapımarkette) kapalıysa sıkıntı yok , açınca akıyor ve basıncı yeterli. Bunu yukarı bir yere de tutturabilir ve duş olarak kullanır , ya da ayak falan yıkamak için elde tutabilirim.
Y8fkZncbkkOCsL4 LAZgo1WeAw1606 h904 noauthuser0
 



Çeşme kapalıyken dalgıç pompa sürekli çalışırsa pompa için sorun olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum. Aslında kabloya arapuar anahtar taksanız daha rahat olur. Çıt çıt anahtarda deniyor. Lazım olunca açar işi bitince kapatırsınız.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Çeşme kapalıyken dalgıç pompa sürekli çalışırsa pompa için sorun olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum. Aslında kabloya arapuar anahtar taksanız daha rahat olur. Çıt çıt anahtarda deniyor. Lazım olunca açar işi bitince kapatırsınız.
Olmaz herhalde , içinde boşta dönen bir pervane var bildiğim kadarıyla , önü kapalıysa suyu olduğu yerde döndürüyor , açıksa oraya gönderiyor. Akü harcama dışında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, dediğiniz anahtarları biliyorum , onu da ilave edebilirim kolay bir şey .
 


Kullandığınız buzdolabı Ninkasi Mec 4444 sanırım ürün ebatları yanılmıyorsam : En 47 x Genişlik 63 x Yükseklik 42 ölçüleri büyük gibi geldi ama ideal mi sizce? Ayrıca buzdolabından memnun musunuz? Ben de bu ölçülerde mobilya yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim. Buzdolabını daha sonra almayı planlıyorum.
 

MSE 4444 modeli. En küçüğü bu gibi . Sanırım ihraç için , piyasada yok. Güzel ürün , tek sıkıntısı kumanda düğmesi ve ışıkları kapağın içinde , dışardan bir şey görünmüyor. Onun dışında bu fiyata gayet güzel.
 





Buzdolabından şimdilik vazgeçtim. Forumda araştırdığım kadarı ile akü ve güneş paneli olmadan kullanmak çok zor.
Geçen sene yalıtım malzemelerinden kendime buzluk kutu yapmıştım. Piyasada satılanlardan daha iyi yalıtım yapmıştı ama içine meyve suyu dökülünce kurutamadım ve küf oluştu dolayısıyla çöp oldu. 😞 Bu sefer daha iyisini yapmaya çalışacağım. 😁

Size yine bir kaç soruyla geldim. 😅 Dalgıç pompa araştırmaya başladım ama hiç anlamıyorum bu işlerden. İnternette midapo marka buldum pompa kablo anahtarı falan var 90 lira civarında ve dakikada 19 litre civarı akıtıyormuş. Sizce bu basınç duş alırken falan yeterli olur mu? Sizin aldığınız nasıl? Bir de bu cihazlar suyun içine gömülerek kullanılıyormuş gömmeden kullanamıyor muyuz? Varsa başka tavsiyeleriniz? Şimdiden teşekkür ederim.
 

Aynı markanın bir küçük modelini aldım bende. Dakikada 19 litre duş için çok fazla. 10 litre civarı basması yeterli bence. İnternette kamp duşu olarak satılan ve dalgıç pompa kullanılarak üretilmiş bir ürün var. O ürünün dakikada yaklaşık 10-12 litre bastığını okumuştum. Yine dalgıç pompanın tamamının suyun içine gömülerek kullanılması gerekiyor. Benim aldığım damacana içine girebilen model. Bu nedenle damacanaya sallandırılarak ve suya gömülerek kullanılabiliyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ben de damacana kullanmayı planlıyorum. İstediğim su bidonları en az 70 80 lira civarı gereksiz pahalı. Sizin aldığınız hangisi ben göremedim? Benim bahsettiğim midapo mini dalgıç pompa diye geçiyor. Şimdi kendi sitesine baktım da hazır çakmaklık girişli olanı varmış. Damacanaya girer mi bu

Urun3 detay
 



Özür dilerim ilk mesajım hatalı olmuş. Bende sizin aldığınız marka ve modelden bakarken fazla su harcayacağını düşünerek daha küçük olarak kemos marka aldım. 10-15 litre basıyor dakikada. Sizin baktığınızda muhtemelen damacanaya girer. Yorumlarına bakmak lazım.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,423
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst