Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drtayfun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,751
Damacanaya girer , ya da geniş ağızlı su bidonları var , onlara da girer. Fazla su basmasını istemeyiz, hemen su bitmesin :smiley:
 


Karavanda içecek su için uzun zamandır su termosu kullanıyorum. Marketten aldıǧım soǧuk suyla doldurunca su uzun zaman serin kalıyor. Biraz pahalı ama kalitelisini almakta fayda var. Suyu daha uzun süre soǧuk tutuyor. En Ucuz KALE TERMOS-PİKNİK TERMOSU 9 LİTRE MUSLUKLU - (1008P) Fiyatları
Damacanaya girmesini duş alırken kullanmak maksadıyla istiyordu soru sahibi. Ama sizin yönteminiz soğuk su temini için güzelmiş.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Özür dilerim ilk mesajım hatalı olmuş. Bende sizin aldığınız marka ve modelden bakarken fazla su harcayacağını düşünerek daha küçük olarak kemos marka aldım. 10-15 litre basıyor dakikada. Sizin baktığınızda muhtemelen damacanaya girer. Yorumlarına bakmak lazım.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yardımınız için teşekkürler az önce ben de kemos siparişi verdim.
 

Devasa bir karavanınız yoksa su tüketimi sıkıntı evde olduğu gibi duş almak isterseniz, mililitre hesabı yapmak gerekir. Benim için dakikada on litre bile çok fazla. İki üç litre ile duş işini çözmek gerekir.
 



Duş başlığı olarak çok az su veren, ani su ısıtıcılarda kullanılanlardan alarak pompanın tüketimi biraz daha düşürülebilir.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ben camper box denilen şeyden yapmaya çalışıyorum, damacana veya o boyutlarda bir bidon kullanacağım. Aklıma küçük bir musluk takmak geldi suyun şiddetini düşürebilmek için. Küçük duş başlığı kullanmakta güzel fikir
 

Benim fotoğrafta gösterdiğim duş başlığı hem az su yolluyor , küçük ağızlı , hem de mandallı olduğu için sadece basınca su veriyor. Tasarruflu yani.
 





Yapı marketten aldım , taharet duşluk gibi bir şey olarak geçiyor. Uyduruk ve ucuz , heryerde vardır herhalde.
 

Bi dolaşayım yapı marketleri. İnternetten verve diye bahce sulama başlığı gördüm 8 fonksiyonlu güzel kaliteli bi şeye benziyor. İstediğim tarzda bi şey bulamazsam onu almayı düşünüyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merhabalar.
Sanırım aradığınız dulbaşlığı yatlarda da kullanılan "tetikli duş başlığı" olarak geçiyor. Tetiğe bastığınız sürece su akıyor kapatırsanız akımda kesiliyor. Benimde bir kaç sene sonrası için planlarınçmda var bir tavan çadırlı "mini camper".Tekrar kolay gelsin.
Hortumlu dus


Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ben aliexpresten şu ürünü almıştım çok memnun kaldım 3f42878d72ff67058bb342ff43121561

RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Benim yaptığım düzeneğin videosunu paylaşayım. Gerekirse arka kapıya bir parça yapıp yukarı asarak duş olarak da kullanabilirim. Yalnız mandalı sürekli basmak gerekiyor çünkü yaylı , ona da bir kilit mekanizması yapmalı.
Seyyar duş
 



Damacananın ölçüleri kafamdaki plana pek uymadı. Ben de gıda çarşısını dolaştım biraz ve su bidonu aldım 30 lt kapasiteli 30 liraya hem daha fazla kapasiteli hem ölçüleri daha oturaklı. Yeterli olur mu yoksa fazla mı olur bilemiyorum. Şimdilik hemen hemen çoğu malzememi aldım. Duş başlığı için koçtaşta 100 liraya 10 mt spiral hortumlu verve marka bahçe sulama seti aldım. İnternette kampuka diye aratırsanız bi video çıkacak orada da aynısını kullanmışlar. Kilitleme mekanizması da var. Yapacağım camp kutusuna bir aparatla hem çeşme gibi kullanmak hem de duş başlığı olarak kullanmak amacındayım. Bu aralar vardiyalı çalıştığım için pek vaktim olmuyor ama 2 - 3 hafta içinde kutuyu yaptırıp kullanmayı istiyorum. Şu an kutunun tasarım sürecindeyim. :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst