Dobloya Bagaj Giydirme Çadır Projem

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Suyadüşen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,714

Suyadüşen

Ana Kamp
Mesajlar
41
Tepkime Puanı
20
Sevgili doğa aşığı arkadaşlarım. Geçen sene kısıtlı bütcem ile aldığım black and fresh 2 sec. Çadırım ile bu sezonda karadeniz turu yapmayi planliyordum. Malum yağış bol elbette, sahillerdede güneş,çadırıma kıyamadığım icin arac bagaj giydirme gölgelik ve yağmurluk olarak kullanabileceğim bir ürün aramaya koyuldum. Ama bulamadım aklıma bir proje geldi. Çizimleri yapıp sevdiğim abi kardeş olarak çadirciliğa gönül veren Vatan çadırı buldum. Şu an icinin son rötuşlari yapiliyor. Siz sevgili dostlarımın da beğeneceğini umut ediyorum.
 

Etiketler
15627777756742025681956
 



İç kısmına sıcağı almaması için kumaş bezden iç astar dikiliyor şuan güneş batmadan çekebilirsem son görüntüyüde paylaşacağım inş.
 







Evet icten iskeletli,kurulumu çok pratik tabiri caiz ise semer gibi bagaj kapağının üzerine konuyor. Profil iskelet takiliyor ve tabi ki kaziklar çakılıyor :smiley:
 



Bu projeye neden gerek duydum;
1.Hızlıca sökülüp acil durumlarda arabaya kolayca yükleme yapabilmek ve hızlıca kurulum yapabilmek keza 1 dk surmuyor. Çadıra musallat olabilen kendine insan diyenlerden korunmak
2.Aracta ki bavul,mangal,musluklu bidonu vs. Yi indirme derdi olmamasi.
3. 2.20metre yükseklikle ferah ve kolay giyinebilme imkani.
4. İçine çadırımızın kurulabilmesi (en guzlide bu bence :smiley:
5. Plajda şemsiye problemi ortadan kalkması :smiley:)
6. Ucuz maliyeti 450 tl tutuyor çantasi mevcut.
7. Bir aparat yardimi ile icine yatak konabilir.
İşlemin son halinin de paylaşacağım arkadaşlar
 

fotoya göre pencere alanı küçük olmuş gibi.diğer tarafta pencere alanı yoksa hava sirkülasyonu olmayacağı için bunaltıcı olabilir.
Ayrıca arka tarafta otururken çevreyi ve manzarayı seyretmenize engel olabilir.Benzer bir uygulama

Image
 

fotoya göre pencere alanı küçük olmuş gibi.diğer tarafta pencere alanı yoksa hava sirkülasyonu olmayacağı için bunaltıcı olabilir.
Ayrıca arka tarafta otururken çevreyi ve manzarayı seyretmenize engel olabilir.Benzer bir uygulama
Cok güzel bir uygulama olmuş,bütcemin kısıtlı olmasından dolayı kendim yaptirtmayı seçtim. Ayrica istek üzerine eklemelerde yapılabilir

Ekli dosyayı görüntüle 513962
 





Hazır alınan ürün ile yaptırılan ürün arasında ki en güzel farkta bu yaptırdığım sisteme eklemeler yapabilmek Sn.kartalveat inş.bunaltıcı olmaz olur isede bir pençire daha açtırırım :smiley: henüz içceper eklenmedi bu firsati değerlendirebilirim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst