Ducato 17m3 motokaravan Planım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vetborn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,419
Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Hikmet Bey , sally'e i uğramak lazım müsait bir zamanda arkadaşımla bi adapazarı yapmam gerekecek zaten bizede yakın sayılır pejo boxeri kaça almıştınız siz araç kaç km deydi, 12000 -15000 arası uygun bir şey bulmayı planlıyoruz umarım..

saygılar
 

Etiketler
Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Aslında kısaca şöyle özetliyim karavan donanımım sıcak su boyler trmatic.ısıtıcı truma soba.elektirikli karavan tuvaleti semev ocak ve evye onmistor 4 metre tente linetec 1700 vatt invartör 180 amp yaşam aküsü 6 adet orjinal dometic marka cam ruhsat ve muayene işlemlerim onlara ait ömür boyu sızdırmazlık garantisi 45 iş gününde teslim 4.10 cm re ye 2.15 cm kasa sıkı pazarlıkda yok 44500 araç hariç. benim sonradan eklediğim hareketli uydu anteni git gel masraflarım araç dahil 63000 tl ye mal oldu satsam 70 bin liranın üstünde ediyor ama yaptırmak ucuz çünkü insanlar karavan hakkında birşey bilmiyorlar ne istediklerinide bilmiyorlar herkesde yüksek rakamlar söyleyince bu işten uzak duruyorlar.sally karavanın reklam umurunda değil adamlar zaten harıl harıl karavan üretiyorlar.ben açık konuşmayı seviyorum sally karavanda karavan yaptırıp satıp para kazanan insanlar gördüm.insanların kafası karışık herkes bir şey söylüyor (motor km si olarak en düşüğü tercih etmek iyidir fakat bu araçlar genelde ticari olarak kullanıldığından düşük km re bulmak zor yalnız motor ömürleri uzun eğer düzgün bakılırsa bir milyon km re yapabilirler
 

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Hikmet Bey resimleri inceledim başarılı bir araç olmuş hayırlı uğurlu olsun allah güle güle kazasız belasız günlerde kullandırtmayı nasip etsin inşallah iyi seyahatlerde kullanmanız dileğiyle. Bu süreçte çok başını ağrıtabilirim :smiley::smiley: kısa zamanda arayacağım inşallah teşekkürler saygılar.
 

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Hikmetin sally karavan için verdiği fiyatın aynısını satınaldığım karavanın eski sahibindende duydum. Ford transit üzerine
alkoven yaptırdı sanırım teslim almıştır.
 




Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Merhabalar ben de 17 m3 ducato 'Efsane' isimli camperimi imaj karavanda yaptirıyorum.İşçilik ve müşteriye yaklaşımları çok iyi.Orada yapılmış karavanları gezdiğimde bana sürücü koltuğu dönmeyen,sürücü koltuğunun arkasında karşılıklı oturma grubu olan model çok ferah geldi ve onda karar kıldım.Oturma grubu iki kişilik yatak olabiliyor arkasında tuvalet duş var.Duş wc ile arka yatak arasındaki boy dolapdan feragat ettim ve ön oturma grubunu geniş tuttum.Zaten 17 m3 üm dolapları büyük diye düşündüm.Yaptırmadan önce bitmişlerin içine oturun mutlaka deneyin derim.
İzmir den selamlar
 


Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

atiladi' Alıntı:
Hikmet, sally'de 30-60 aralığını nasıl buldun anlamadım, fiyat camper içinse tamam ama alkoven için yazmadın galiba.... Verdikleri ilanda 15.000 lik aracı 115.000'e şu anda satıyor, demekki alkovene 100.000 yazılyorlar, ilan kendi ilanları..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-otv-yok-sifir-km-full-aksesuar-motokaravan-101712997/detay

Merhaba,
11.ayda firmayı ziyaret edip görüşmem söz konusu oldu...Hikmey Beyindde bahsetmiş olduğu araçlar 2006 model ancak hiç kullanılmamış araçlar olup ÖTV kazığından önce yanlış hatırlamıyor isem 16 adet satın almışlar ÖTV kanunu değişince ellerinde kalmış 5 yılın tamamlanmasını beklemişler....araç için 40-45000 TL değer biçiyorlar dolayısıyla 115 000 TL üzerinden pazarlık payı vardır diye düşünüyorum...
Güncel olarak : standart bir camper için 1400 TL / m3 + KDV istiyorlar(mobilyalar, 220 V buzdolabı,duş tuvalet kabini,evye,ocak ve musluklar,12-220 V tesisat,Pleksiglass yerli çift kat camlar,12' banyoda olmak üzere 2 adet havalandırma,PVC zemin,dalgıç pompa,Galvenizli su depoları,yaşam aküsü ,invertör şarj aleti ve TUV onaylı proje fiyata dahil)
-Boiler(Truma),WC,Kalorifer ve Tente ekstra olup 11000 TL civarında maliyet talep ediliyor ayrıca ithal cam ve donanım talep edilirse maliyet artışını göz önünde bulundurmak lazım....Muhtemelen pazarlık ile fiyatlar daha iyi bir yerlere gelir....
Firmaya ziyaretim Hikmet Bey ile telefon görüşmesinden sonra önerisi üzerine oldu ve gördüğüm kadarıyla karavancılık hususunda yapabilecekleri yaptıklarının çok ötesinde karavan sahibi olmayı düşünen tüm dostların mutlak surette görüş alması gereken bir kurum olduğunu düşünüyorum....
Kalın sağlıcakla
 





Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Bu konu iyi oldu. Ben dahil hepimiz sanirim urkeğiz. Ama burada Salyde de hata var. Sitelerinde hic bir duyuru yok. Tanitimlari iyi olsa ikinci eller bu kadar fiyatli da olmaz. Belki ikinci eller yuksek olsun diye de bunu yapmıyor, fiyatlarini siteye koymuyor olabilirler. Yani karavan yaptiran parasini da degerlendirmis olur mantigi. Belki dogrudur bilemiyorum. 60 bin cok uygun. Gidecegiz biz de herahalde. Teşekkurler.
 

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

Ben tüm karavan imalatçılarının iyi niyetle, karavancılığı sevdirmek adına işçilik ve emek olarak hak ettiklerinden feragat ederek hizmet vermeye çalıştıklarını düşünüyorum, kendilerinden tek ricam o kadar yetersiz internet siteleri yapıyorlar ki, ne modelleri ne ölçüleri ne fiyatları hiç birşey belli değil, yurtdışı üreticilerin yaptığı siteler çok tatminkar ve ağzımızın suları akıyor, biliyorsunuz ki bu devirde en iyisini bile üretseniz pazarlamanız iyi olmadıktan sonra hiç bir işe yaramıyor. Sevgiler ve saygılarımla.
 

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

raptor' Alıntı:
karavan boyutları 4. 4.5 metreyi geçmemeli ve şasesiylede oynanmamalı camları muhakak orjinal olmalı ortalama maliyet karavan için 30 bin tl den başlar 60.bin tl ye kadar gider.
Fikirlerimiz ayni. Sevgili Hikmet senin bu karavan bu uzunlukta mi peki. Sanki daha uzun gibi.
 

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

vetborn' Alıntı:
... o kadar yetersiz internet siteleri yapıyorlar ki, ne modelleri ne ölçüleri ne fiyatları hiç birşey belli değil, yurtdışı üreticilerin yaptığı siteler çok tatminkar ve ağzımızın suları akıyor, biliyorsunuz ki bu devirde en iyisini bile üretseniz pazarlamanız iyi olmadıktan sonra hiç bir işe yaramıyor. Sevgiler ve saygılarımla.

Yurt dışındaki imalatçılar belirli tip ve modellere göre standart üretim, bizimkiler ise isteğe göre butik üretim yapıyorlar.Sanırım tanıtım ve pazarlama da etkin rol oynayan bu ...
 

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

insel' Alıntı:
Bu konu iyi oldu. Ben dahil hepimiz sanirim urkeğiz. Ama burada Salyde de hata var. Sitelerinde hic bir duyuru yok. Tanitimlari iyi olsa ikinci eller bu kadar fiyatli da olmaz. Belki ikinci eller yuksek olsun diye de bunu yapmıyor, fiyatlarini siteye koymuyor olabilirler. Yani karavan yaptiran parasini da degerlendirmis olur mantigi. Belki dogrudur bilemiyorum. 60 bin cok uygun. Gidecegiz biz de herahalde. Teşekkurler.

Saly karavanın facebook sayfasında daha kapsamlı görsellere ulaşabilirsiniz.Özellikle üretim tesislerinde yeralan bitmiş ürünleri incelemeniz daha faydalı olur.... Sakarya'ya gelirde desteğe ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım...
Kalın sağlıcakla
 



Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım

insel' Alıntı:
Fikirlerimiz ayni. Sevgili Hikmet senin bu karavan bu uzunlukta mi peki. Sanki daha uzun gibi.

İnsel abi karavanım araç hariç 4 metre 10 cm re .sally karavanda daha uzunların gördüm fakat bana gereksiz geldi.sonuçta herşey yeterli idi 1buçuk metre mutfak 1. 20 yatak odası 1.10/90 cm duş 40 cm gardorob 1.30 2.15 alkoven yatak 1.40 sol taraf l oturma grubu 80 cm sağ taraf baza ön koltuklar oturma grubuna dönünce 6 kişi rahatlıkla oturup yemek yiyebilir (biz 3 kişiyiz)yatak odasının altı komple depo, sağ oturma grubunun altı dopo ,sol oturma grubunun altı depo. hepsinin dışardan kapakları var ve hepsi yer kazanmak için şase boşluklarına kadar uzatılmış.bundan daha büyük karavan kullanım açısından eziyet olur.daha büyük olanlarında gördüm ki ya oturma grubunda fazladan bir kişi oturur yada yatak odasına geçtiğinizde yatağa uzanmadan önce 50 cm lik bir boşluğunuz olur bunlarda bana gereksiz geldi.teke bir şekilde karavanı uzun yapardım oda yatak odasının altına bir araç sokabilseydim.ilerde belki.........
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst