Durango Ustasi & Tecrubelİsİ Araniyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan durango5900 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,124

durango5900

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
5
Yer
Ankara
Arkadaşlar Ankara'dan Merhabalar,

1998-2000 Dodge Durango konusunda tecrübelerimizi, problemlerimizi ve alışveriş yapabileceğimiz yerleri paylaşabilmek için hepinizin fikirlerini bekliyorum..

Saygılarımla..
 

son durumda,

1. sol ön rot ayarım bozuk (tam yapamadık-Sermet Usta (Tuna Garaj) sağolsun uğraştı, şaseciye götürdük sıkıntı yok böyle devam edebilirsin dedi ama sol ön biraz yatık),

2. mevsim geçişlerinin olduğu dönemlerde haftada bir (son 1,5 aydır) yolda giderken (benzinde) stop ediyor, stop ettikten sonra çalışmıyor. Marş basıyor ama çalışmıyor. Üzerinde superchips marka chip var. tekrar kurulum yapınca çalışıyor. Beyinde veya elektrikte sıkıntı olabilir diye düşünüyorum..

3. Amerikadan 10000 tl civarında parça getirttim (çoğu parçayı yedekledim; kupa takozu, keçeler, kayış, buji, alt takım, k&n performans yağ filtresi, performans bujisi vs.. (belki çok sıkıntıda olan varsa parça temin edebilirim)



Önerilerinizi bekliyorum..
 

Bende 2 yıldır dodge cıyım.Mys amerikan garaj Yasin Usta yı şiddetle tavsiye ederim.Parça konusunda ise Mopar Ali abi her ihtiyacınla ilgilenir.
 


Bende 2 yıldır dodge cıyım.Mys amerikan garaj Yasin Usta yı şiddetle tavsiye ederim.Parça konusunda ise Mopar Ali abi her ihtiyacınla ilgilenir.
Merhabalar,

Mys yi bilmiyordum, öğrenmiş oldum gidip tanışayım..

Tuna Garaj, Şeref Oto, Aydın Akgün, HMC, Jeep Life benim bildiklerim ve hepside gerçekten elinden geleni yapan iyi niyetli insanlar..

Ben Sermet Usta'yla başladım, aracı sorunsuz teslim etti. Allah razı olsun.. Bir tek sol teker hafif yatıktı, ona da para verme boşuna dedi sıkıntı çıkarmaz dedi sağolsun.. (Belki ilerde şasecide parça kaynattıracam olmazssa 5 derece yok bile)..

Bu hafta sonu da malum şikayetlerim üzerine (stop etme vs) önce otogazcıya gittim (özgökse otogaz) aracı bir güzel elden geçirdiler, ayarlarını ve kalibrasyonunu yapıp gaz filtrelerini değiştirdiler. Regülatöre de bakıldı. Bu arada aracın önceki sahibi HMC Murat Ustaya götürüyormuş.. Onunla da tanışmış oldum.. Sağolsun çok ilgilendi.

4 gündür sıkıntı yok bakalım İnşallah toparlandı...
 




Arkadaşlar bu arada iki tane ustayla tanıştım,

1. Ankara'dan 4-5 sene önce İstanbul'a taşınmış bir usta var ; DADALOĞLU - Şenol Usta

2. İzmir Best Servis - Muzaffer Usta

İkisi de inanılmaz iyi niyetli ve yardımsever ustalar, telefondan bana anlatmadığı şey kalmadı.. Hususi tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için bile gidilir yanlarına..

İkisine de buradan Saygı ve Selamlar..
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,412
Mesajlar
1,517,698
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

SON KONULAR



Geri
Üst