Ege'de Çadır Kampı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan notaluckyfisher Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,337

notaluckyfisher

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.Yazın sonlarına doğru bir kamp planlıyorum ancak internette araştırdığım üzere Ege/Yarı Akdeniz kıyılarında ücretli kamp alanlarının ya işletmece ya da nüfus yoğunluğu bakımından problemleri var.Açıkçası Ege kıyıları konusunda pek de tecrübeli değilim.Ayrıca kamp alanı tabiri ülkemizde maalesef betonsuz otel çağrışımı yapıyor olduğundan insanımız ayarsızca kullanıyor.Bu yüzden aradığım yer en azından güvenli seviyede kalabalık olmalı ki rahat edebileyim.Denize yakın bildiğiniz (Ücretli/ücretsiz) kamp alanlarını paylaşırsanız en az iki gariban sevinir.Ayrıca balık tutmak da istiyorum bu yüzden iç kesimlerde de olsa bildiğiniz -çok ücra olmayan- dere/nehir varsa bilgilendirmeniz çok hoş bir hareket olur.Şimdiden teşekkürler :smiley:
Not: Geçen yıl Muğla Akyaka'da bir kamp tecrübem oldu ancak ağustosun ilk haftasında gittiğimden midir çok kalabalıktı.Eylül başında durum nasıldır bilgisi olanları da böyle alabiliriz.
 

Geçen yıl ege-akdeniz turu yapmıştım tabi ağustos sonuna doğru ve akyaka çok güzel di. Tavsiyede buluna bilmemiz için gitmeyi düşündüğünüz özel bir il veya belde mevcut mu bilgi verirseniz daha sağlıklı olur. Ras gele her yer olur derseniz Burhaniye Ören'i öneririm kamp alanı bulma konusunda sıkıntı çekmezsiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,860
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst