En Çok İzlenen Yerli Film Hasılatları Ve İzlenme Sayısı - 2018

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kesskin54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,916

kesskin54

www.universiterehberi.org
Mesajlar
20
Tepkime Puanı
5
Yer
Kars
Web
www.universiterehberi.org
En Çok İzlenen Yerli Film Hasılatları Ve İzlenme Sayısı - 2018 ~ Gezginnn



Müslüm:


Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere tüm hayatını izlemenize olanak sağlıyor.
Film hasılatı: 77.634.659 TL

Seyirci Sayısı: 5.848.213


IMG 6590

Ayla:

Kore Savaşında yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulması ile hayatının değişmesine ve 5 yaşındaki ayla'yı kızı gibi sevmesini ve görevinin bilmesi ile ayla'yı tekrar bulmak üzere Kore'den ayrılmasını ve sonunda Süleyman Astsubayın yıllar sonra Aylayı bulmasını konu alan duygusal filmdir.
Film hasılatı: 66.052.575 TL

Seyirci Sayısı: 5.589.518


IMG 6598
Aile Arasında:

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan korkak Fikret ile vokalist Solmaz ile komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda Zeynep'in babası rolünü oynarken bulur.Düğün hazırlıkları için Adana'ya giden aile karmaşık bir olaylar zincirine içine girerler korkak Fikret'in kendini Komiser olarak tanıştırması da olayları daha çok karıştıracaktır.
Film hasılatı: 64.556.712 TL

Seyirci Sayısı: 5.289.051


Arif V 216:

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatinden kaçmaz. Robot olduğunu herkesten saklamaya çalışan 216 bunu başaramaz. 216’dan ilham alan bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216’yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir.
Film hasılatı: 62.986.200 TL

Seyirci Sayısı: 4.968.462



Ailecek Şaşkınız:

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat(Ahmet Kural) şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan (Murat Cemcir)dir. şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. fakat Elif Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır.

Film hasılatı: 44.688.478 TL

Seyirci Sayısı: 4.034.858


Yol Arkadaşım 2:

Yol Arkadaşım'ın devam olan filmde olaylar sakarlıklar yine devam etmekte Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da birbirlerine kenetlenmiştir.Hem ev hem iş arkadaşı olarak hayatlarını devam ettirin iki arkadaş müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un, Şeref menajerliğini yapmaktır.Olayların karışması da böylelikle başlar.
Film hasılatı: 29.751.830 TL

Seyirci Sayısı: 2.333.128


Deliha 2:

Aşk hayatında umduğunu bulamayan Zeliha, bu sefer de iş hayatına atılır Zeliha’nın yaşadığı olayları anlatan film. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Birçok denemesi hayal kırıklığı ile biten iş araması en sonunda şık bir restoranda iş bulması ile olaylar başlar.

Film hasılatı: 24.589.811 TL

Seyirci Sayısı: 2.106.154


Yol Arkadaşım:

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur'un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak.

Film hasılatı: 22.603.509 TL

Seyirci Sayısı: 2.060.866


Enes Batur Hayal mi Gerçek mi:

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. Enes Batur, okulda da her zaman dışlanan bir çocuktur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak.

Film hasılatı: 17.463.423 TL

Seyirci Sayısı: 1.483.848
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,871
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst