En Sonunda Bir 4*4 Aldım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet_31 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,782

ahmet_31

Ana Kamp
Mesajlar
45
Tepkime Puanı
0
Yaş
36
Yer
HATAY ANTAKYA
Herkese merhabalar.işte yeni aracım.sizce nasıl.

360916417lx


36091641fav
 

Etiketler
Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaallah, manuel 2.5 ise tadından doyamazsınız, yalnız büyük teker takarsanız aks'lara dikkat.
 






Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

zor kısmı atlatmıssınız darısı henuz arac alamaynların basına, yenı aracınız hayırlı olsun
 

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

herkese teşekkür ederim.deneyimlerimi sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım.herkese bol çamurlu günler.
 

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

aracım uzun yolda 90-160 arası hızla 25 kuruş yakmış.şehir içini daha denemedim.tüpün markasıda atiker.yakıt durumu sizce yüksek mi?yakıt tüketimi düşük olması için nelere dikkat etmeliyim.sizlerden yardım istiyorum.ilginize teşekkürler.
 

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

arACININ YAKIT ortamalası cok guzel kurcalatma aracını bu arada hayırlı olsun gule gule kullan
 




Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

slm.aracımın şehir içi yakıt tüketimini ölçtüm.30 krş civarı yakıyor.daha rutin bakımlarını yaptırmadım.ondan sonra dahada azalacağına inanıyorum.
 

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım

arkadasım suan lpg olmus 2300 cıvarı senın arabanda v6 2.5 daha asagı yakmasını bekleme ve pıyadadakı sahın dogan 250 yakıyo senın v6 ehır ıcı 300 yakmıs cokmu aracı cok kurcalatma sabıt bır ustan olsun benım aracım 1.6 benımkıde 30lt ıle 270 lkm gıdıyo senın hesabına gore 260 cıvarı yanı 1.6 ıle farkın yok
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,747
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst