G.Vitara 1 ve 2, viteste ses ve titreme problemi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YAZIR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,546

YAZIR

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Yer
gemlik
herkese merhaba. 2005 vitara otomatik ile girdik bu arazi tutkusuna. onu sattık şimdi 2006 manuel vitara aldık araç çok güzel ama eskisi daha keyifliydi. bu aldığım araçta 1 ve 2. viteste alt devirlerde bi uğultu ve titreme var özellikle titreme alt devirlerde kasayı titretip rahatsız edici ses çıkartıyor. uğultu ise rampa aşağı inişte 1. vitese bıktığımda daha net duyuluyor. acaba sürekli dört çeker olması şanzmanı yada difransiyelimi yoruyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. birde araçta lpg var magnezyum sübaplara zarar veriyor diye duydum. ne yapmak lazımdır bu konularda
 

Etiketler
Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi

aynı soru işaretleri bende de var.
çözüm bulabildiniz mi
 

Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi

Motor kulaklarinin zarar gormesinden meydana geliyor olabilir. Motor sallandigi icin aracida sallar ve ses yapar. Motoru tutan kulaklari kontrol ettirin.
 

Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi

20-30 bin de bir sibob boyları uzuyor.. ;)

kısaltılıp yeniden ayar oluyor..

aksiyon,grand oto gibi tanınmış özel servisler hallediyor.. :smiley:
 

Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi

Merhaba
Motor kulaklari degisti. Subap ayarlari yeni yapildi.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,442
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst