Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 445
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,683
Bugün ana kamp alışverişimi de yaptım. Şimdi artık internetten siparişlerimi bekleyeceğim.

Çadır olarak Arpenaz 2 Seçtim. Hem fiyatı ekonomik hem çift katlı ve kurulumu da pratik bir çadır. Hem motosiklette de kullanılabilecek ölçülerde...

big_20a2e4f9ef0942cfb713668db8712ee3.jpg
 

Yaz aylarında Abant gibi 1300 ve üzeri yüksekliklerde kamp yapacağım için bir 15 derece uyku tulumu aldım. Umarım işimi görür. Bunu hem Abant'ta hem de Antalya'da kullanacağım battaniye gibi örtü olarak.

big_61051a9dd6c14f6bbcb8d19cabe88664.jpg
 


Bu sene ilk olarak piknik tüpü yerine kamp ocağı kullanacağım. Bunu da Nurgaz olarak Hepsiburadadan yaptığım siparişte aldım ama bunlar da daha elime ulaşmadı. Elime ulaştığında inceleyeceğim.

Outdoor 4648766
 




Bu sene bütün ekipmanlarımı yeni aldım ve hepsini ilk defa kullanacağım. Daha önceki ekipmanlar da İzmir'de evde bekliyor. Gerekli hallerde oradan alıp da kullanabilirim de.

Ege'de motosikletimle çok gezdim ve festivallere de katıldım. Yaptığım geziler gerçekten çok keyifliydi. Ancak artık yine yeniden otomobil kampçılığı yapıyorum. Ben bu işi çok uzun zamandır yapıyorum. Çok sevdiğim bu kampçılığa devam ediyorum ve edeceğim.

Bu sene hiç görmediğim yeni yerlere gidip oralarda kamp yapma fırsatı bulmayı amaçlıyorum. En önemli hedefim Karadeniz yaylaları. Bunu zaten senelerdir istiyorum. umarım bu sene bu hayal gerçek olur.
 



Arkadaşlar,

Buradaki paylaşımlarımı bir tür günlük olarak düşünüyorum ve bu mantıkla paylaşımda bulunuyorum. Gittiğim yerlerde çok fazla fotoğraf çekmek ve fotoğraflarımı beğendirmek gibi bir derdim olmayacak. Bunun yerine kampımı anlatacak birkaç fotoğraf koyup bırakacağım. Ben kendi çapında bir kampçı gezginim. Ne fotoğrafçıyım ne de dilim dönüp çok edebi yazılar yazabilirim. Buna gerek de yok. Burada bir gezi ve kamp günlüğü oluşması için her yerden birkaç paylaşım yeterli. Fotoğraflarımı akıllı telefonla çekiyorum ve bazı paylaşımları da bu yolla yapıyorum arkadaşlar. Bu basit bir günlük oluşturmak için yeterli gelecektir. Amacım gezecek ve kamp yapacak insanlara bir günlük bir örnek sunmak. Ben gezilen yerleri tam anlamıyla tanıtabilecek bilgiye sahip değilim sadece kendi yaşanmışlığımı paylaşabilirim. Kamp yapılan yerleri paylaşabilirim hepsi bu. Bunun da yeterli olduğunu düşünüyorum açıkçası.
 












Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG


Geri
Üst