Gebze-şile Gezisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elkcloner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,500

elkcloner

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
7
@basriadıyaman ile gebze-şile rotamızdan kareler 83 km yaklaşık 5 saat sürdü :smiley: baya zorlu etapları tamamladık.

F2990dba c993 4eb1 b64a 57db7b6f15c1


Bc7c82fe be45 4c89 a277 dae6298a488a


8d501bad 0015 4844 860f 80139f2b9c17


0618da14 1053 4389 8315 ab6cd959e278
 

Etiketler

Maşallah güzel olmuşa benziyor,denizli göletinden yukarıya çıkan yol sanırım,çok geniş bir alan oralar karmaşık ara yollar mevcut oralarda,net çekiyor ama o güzel:smiley:
 

evet denizli göletinden ilerleyip mudarlı köyüne gelmemiz 2.5 saati buldu :smiley: güzel rotaydı rota içerisinde çıkmaz orman yollarından 3-4 defa dönmek zorunda kaldık. zorlu bir etaptı
 

Selam arkadaşlar

Vakit buldukça @elkcloner kardeşim ile ara ara çıkacağız keşif gezilerine karşımıza ne çıkacağını bilmeden arabaların sığdığı her orman deliğine giriyoruz bunları göze alan arkadaşların katılımını bekleriz çok keyifli oluyor :sweatsmile:
 



Vitara 3k girer her deliğe eski arabam iyi bilirim:smiley: manevrası filan çok iyi,bizim büyük arabaların ve kamyonların işi zor.

Kar sezonunu bekliyoruz biz bu ara yağar yağmaz samanlı dağlarındayız inş,haberleşiriz.Tel var zaten.
 

Selam arkadaşlar

Vakit buldukça @elkcloner kardeşim ile ara ara çıkacağız keşif gezilerine karşımıza ne çıkacağını bilmeden arabaların sığdığı her orman deliğine giriyoruz bunları göze alan arkadaşların katılımını bekleriz çok keyifli oluyor :sweatsmile:
masallah cok guzel
rota olmus eglenceli gecmis belli. bir daha ki rotada size eslik etmek isterim :D
 













güzel gezi olmuş gibi görünüyor 🙂 daha yeniyiz bu kulvarda ama çok zorlamayacak bir geziye biz de eşimle katılmak isteriz istanbuldan. Aracımız 4x4 duster henüz modifiye yok ama iyi bir lastikle başlayacağız kısa zamanda umarım 🙂
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,423
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst