Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 300
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,220


Arkadaşlar merhaba,

CNR Expo, bu sene de Boat Show'la eş zamanlı olarak 21 Şubat - 01 Mart tarihleri arasında Kamp ve Karavan fuarı Camp&Caravan Istanbul'u organize edecek. Ülkemizde karavancılık adına önemli bir adım sayılan bu fuar için CNR Expo'ya, başta Onurcan Özkan ve Duygu Özenç olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.


Ekli dosyayı görüntüle 517716


Sektörün önde gelen markalarının yer alacağı fuarda Hall 6 ve 7 Boat Show için, Hall 5 Kamp ve Karavan Fuarı'na ayrılmış olacak.

Kamp ve karavana ilgisi olan tüm dostlarımızı bekler, şimdiden keyifli bir fuar geçirmemizi dilerim.

Fuar boyunca hem Boat Show hem de Camp&Caravan Istanbul fuarına ücretsiz giriş yapabileceğiniz davetiyelerimiz için aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmanız yeterlidir.


[CNR EXPO] GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZEL ONLINE FUAR DAVETİYESİ


CNR'da görüşmek üzere :smiley:



CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşım bilgisi;
[CNR EXPO] Ulaşım Bilgisi

Ekli dosyayı görüntüle 517717


Hatalı promosyon kodu diyor hocam, yarın için gitmeyi düşünüyorum annem babamla çadır bakacağız. Ekolojik yaşama geçmek için tanus markanın çadırını beğendik, çadırda yaşayıp ekim dikim ile uğraşacağız. Aynı zamanda arsayı gezenler için konaklama yeri olarak düşündük.
Fuar bileti 100 liraymış 3 kişi çok zor olacak gitmek bu durumda. Acaba güncel davetiye var mı?
 

Bu gün öğleden sonra bütün ücretsiz davetiye linkleri hata verdi. Fuar başladığı için, yada fuara olan yoğun ilgiden dolayı ücretli davetiyeye yönlendirme olabilir.
Merhaba ,
Açılmış bir konu daha var . o konu içeriğinde boat show için farklı bir link paylaşılmış. Bugün o link üzerinden saat 14 de 2 bilet alımı yapıp gittik.
 





Merhaba ,
Açılmış bir konu daha var . o konu içeriğinde boat show için farklı bir link paylaşılmış. Bugün o link üzerinden saat 14 de 2 bilet alımı yapıp gittik.

Karavan fuarı davetiyelerinde yoğunluktan dolayı sorun olunca Boat Show linklerinin bazılarını bir kaç konuda ben paylaştım maalesef onlarda hata veriyor.
 










Merhaba, sanırım davetiye sorunumuz hala düzelmedi ve düzelecek gibi de durmuyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst