Aynen sesi var ama çok rahatsız etmiyor.Merhaba.
Üst mesajlrda bahsedilen çıt çıt sesi bunda var mı?
Aynen sesi var ama çok rahatsız etmiyor.Merhaba.
Üst mesajlrda bahsedilen çıt çıt sesi bunda var mı?
omnitemporal
MURAT ERDOĞAN
Bugün gezenbilir Facebook grubunda bir karavancı çin malı dizel ısıtıcının gece karavan içine duman attığını ve karbonmonoksit alarmı ile uyandığını yazmış
Uyanmasa ölürdü maazallah
E-10 hatası vermiş
Çin malı dizel ısıtıcılardan uzak durmak mı lazım acaba?
Dizel ısıtıcı kullanan arkadaşların yılda bir veya iki kez kurum temizliği yapması, yatmadan egzozun açık olduğunu kontrol etmeleri iyi olur bence
Karbonmonoksit dedektörü şart
AKMühendis
Zirve
Çok doğru bir uyarı.. 3 Kuruşluk bir masraf hayatınızı kurtarır..
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Evet, CO dedektörü hayat kurtarır.
Bugün gezenbilir Facebook grubunda bir karavancı çin malı dizel ısıtıcının gece karavan içine duman attığını ve karbonmonoksit alarmı ile uyandığını yazmış
Uyanmasa ölürdü maazallah
E-10 hatası vermiş
Çin malı dizel ısıtıcılardan uzak durmak mı lazım acaba?
Dizel ısıtıcı kullanan arkadaşların yılda bir veya iki kez kurum temizliği yapması, yatmadan egzozun açık olduğunu kontrol etmeleri iyi olur bence
Doğrucu Davut
Gezen konumuyla beraber önyargısını da değiştirir
.
Ben de biryerlerde böyle durumların, metalik yapısı uygun olmayan yanma odası çatlaklarından gelebileceğini okumuşdum.
Bunu okuyunca gezenbilir facebook grubu neymiş diye bir baktım. Şaşırdım, ne berbat insanlar var. İyi ki hiç bakmamışım.Bugün gezenbilir Facebook grubunda bir karavancı çin malı dizel ısıtıcının gece karavan içine duman attığını ve karbonmonoksit alarmı ile uyandığını yazmış
Sayın pasolvan coolmanla mutlumusunuz , artı ve eksi olarak gördüklerinizi paylaşırsanız memnun olurum . Bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?Kamyon tır çıkmasını ben tavsiye etmiyorum hocam. Onun yerine sıfır dai ya da yılkar filan düşünsen? Ya da ben coolman taktirdim mesela kendinden karbonmonoksit dedektörlü. Demmon kullananlar da memnun termostat şart değilse.
@tapatalk
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.