Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,050,972

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,931 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,953

Etiketler
merhaba ben salih serdar ramazanoğlu müzisyenim yaklaşık 30 senedir bitmez bir gezme tutkum var hep bir minibus um olmuştur karavan yaşamı benim hayat tarzımdır on senedir hindistanda himalayalarda yaşıyorum dağlar hayatım yaşam enerjimi dağlara borçluyum deneyimlerimi sizlerle paylaşmak benim için zevk olucak hepinizin yolu açık keyifiniz bol olsun namaste...
 


Karavan seçimi direkt olarak sizin hayat tarzına göre olmalıdır eğer dağlar of road dersen kesinlikle 4x4 ama hayat alanınız dar kalır ama iveco mercedes gibi arabalarda kolay kolay yolda kalmaz yaşam allanızda genişler
 

Merhabalar
Yaklaşık 3 senedir farklı konular ile takip ettiğim gezenbilir’e yeni üye oldum. İzmir de yaşıyorum, 37 yaşındayım evli ve çocukluyum. Kamp hayatı ve karavanlara çok özeniyorum. Aklımdaki projeyi hayata geçirebilmek için bazı konularda tecrübelerden yararlanmak istiyorum.
 



* Gezenbilir üyelerine özel % 15 indirim (indirim kuponu için,lütfen iletişime geçin)

Türkiye 'nin en yeni,en güncel,en yenilikçi mobil aydınlatma markası "PWRLED"
Yüksek performanslı led aydınlatma sistemleri...
*Sektörde 4 ncü Yıl.
Sipariş için link 'e tıklayın. www.pwrled.com
İletişim : 0850 304 7 PWR / 0850 304 77 87

Facebook : @Pwrledlight
instagram : @Pwrled

[HASHTAG]#pwrled[/HASHTAG] [HASHTAG]#ledlight[/HASHTAG] [HASHTAG]#ledbar[/HASHTAG] [HASHTAG]#underwaterled[/HASHTAG] [HASHTAG]#ledlightbar[/HASHTAG] [HASHTAG]#yatchlight[/HASHTAG] [HASHTAG]#offroad[/HASHTAG] [HASHTAG]#offroadaydinlatma[/HASHTAG] [HASHTAG]#suv[/HASHTAG] [HASHTAG]#4x4[/HASHTAG] [HASHTAG]#karavan[/HASHTAG] [HASHTAG]#kamp[/HASHTAG] [HASHTAG]#tekne[/HASHTAG] [HASHTAG]#ismakinasi[/HASHTAG] [HASHTAG]#ledaydinlatma[/HASHTAG] [HASHTAG]#cree[/HASHTAG] [HASHTAG]#power[/HASHTAG]

Screenshot 5
 
Son düzenleme:

Off-road ve doğa tutkunu bir insan olarak çeşitli konularda yararlanmak için gezenbilir'e uğruyordum, üye olmak bugüne nasip oldu.
 

Ben de geldim. Diğer henüz gelmemiş gelecek olanlar gibi. Şimdiye kadar bi çok kere siteden değerli bilgileri aldım kuran, geliştiren katkıda bulunanlara selam, saygı.
2.el CRV aldıktan sonra lastik tavsiyesi almak istedim. Nereye sorayım derken tanışma post u iyi oldu. 47 yaşında ve istanbulda oturuyorum evliyim kedi babasıyım.
 


Arkadaşlar merhaba,

Adım Murat Yamadağ, evli ve 1 çocuk babasıyım, Bursa'da bir otomotiv fabrikasında Lojistik Mühendisi olarak çalışıyorum, aynı zaman mütercim tercümanım, zamanında bazı dizi ve filmlerin altyazılarını hobi olarak çevirmiştim, belki aranızda bu nicke denk gelenleriniz vardır :smiley:

Ailenize 2003 GC WJ 2.7 Crd Overland alarak katıldım, aracı henüz aldım, yapacak çok işim var tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Herkesin bayramı mübarek olsun.
 



Murat bey hoşgeldiniz.Öncelikle iyi Bayramlar.Aracınız hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız.İyi günlerde kullanın.
 

Merhaba; yıllarımı doğa ve kültür gezilerine, çadır kamplarına ve sportif olta balıkçılığına verdim. Gördüklerimi ve tecrübelerimi kendi blog sitemde paylaşıyorum. Herkese selamlar.
 

Selam arkadaşlar.
Binalardan ve rakamlardan iyice bıkmam nedeniyle, ara ara üye olmadan faydalandığım siteye, çadır ve kamp tecrübesi olan arkadaşlardan faydalanmak amacıyla üye oldum. Sıkıntı çıkmazsa bir kaç haftaya ayağım yeşile değecek.
 

Herkese merhaba adım Selim istanbuldayım aslen Kastamonuluyum. Doğa ve doğa sporları aşığıyım. Kamp, doğa gezileri ve silah hastasıyım. Land Rover Freelander 2.0di sahibiyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
 

Bütün forumdaşlara merhabalar. Ben de bu platforma yeni üye oldum. Üye olmamın nedeni almış olduğum 2009 Jeep Cherokee CRD Limited arazi aracım. Ben 2015 yılında emekli oldum. Bunca sene binek araçlara bindikten sonra bir de 4X4 araç kullanayım artık diyerek Cherokee'mi aldım. Forumların dilediğimiz her konuda sonsuz bilgiye ulaşabileceğimiz ve sağlam dostluklar kurabileceğimiz ortamlardır diye düşünüyorum. Arazi araçları/Jeep/Cherokee bölgesinde olacağımı değerlendiriyorum. Ancak diğer konulara da katılmayı isterim.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,434
Mesajlar
1,517,905
Kayıtlı Üye Sayımız
172,080
Kaydolan Son Üyemiz
yusuf75

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst