Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,050,241

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,597 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,930 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,951
Merhaba ben Caglar. Doga ile ilgili her seyi seviyorum. Mumkun oldukca aktivetede bulunmaya calisiyorum. Taze kan bir Land Rover 110 sahibiyim
 

Etiketler
Selamlar ben onur ankaradan
32 yasindayim. Uluslar arasi haberleşme. Savunma sanayi Radyo tv yayıncılık. Ve elektronik geri dönüşüm işi ile meşgulum.
Ankara içi kamp haberlesme etkinliklerine katilabilirim.
2009 hyundai h1. Araç hf uhf vhf telsiz sistemi yasam ve kamp ekipmanlari römork ve askeri yasam malzemeleri ekipmanlarım vardir.herkese selamlar
 

Merhaba ben Serdar,

Hangi araç, mevsim yada coğrafi bölge olursa olsun doğa da olmaktan hoşlanan bir İnsanım.

Platformunuzu zevkle takip ediyorum.
 


Merhabalar, ben Gökhan, uzun zamandır enduro motorsikletimle dağlarda sürüş yapmaktayım. Bunun yanında karavan ile de doğayı keşfetmeyi planlamaya başlarım...
 



Değerli Üyeler Merhaba,

Başoğlu Karavan ailesi olarak Gezenbilir sitesinde de yer edinmek istedik. Siz doğa sever ve karavan severlerden gelecek her türlü soruları cevaplamak için hazırız. Evinizi arkanıza alıp, karavanınızla dünyayı dolaşmak istiyorsanız, web adreslerimizden ve WhatsApp üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Web Adreslerimiz: Başoğlu Karavan Caretta Uncle
WhatsApp Numaramız: 0549 677 36 00
E-mail Adresimiz: iletisim@basoglucaravan.com.tr

Caretta karavanlarımızla ilgili öğrenmek istediğiniz herşey için, bizimle iletişime geçin.
 

Selamlar ben Bülent. Ankara dayım. 1 hafta evvel 96 defender 300 TDI aldım. Ilk off road aracım. Zaman icerisinde toplamayı düşünüyorum. Araştırırken gezebilir.com a rastladım. Değerli bilgilerinizden oldukça faydalanacağım gibi. Henüz deneyimsiz olduğum için şimdilik geri planda durmak uygun gibi. Tşk ederim.

20190728 204012
 


Öncelikle bu güzel formu kuranlara teşekkür etmek istiyorum.

Rizeliyim, İsmim Vehbi ÖZDEMİR
Bilinçli bir silah sever, 4x4 araç tutkunu , kamp , doğa yürüyüşü , karavan meraklısı , gezmeyi seven birisiyim.

Forumda okunması gereken bir sürü yazı var , Biraz bilgi depolayalım :smiley:
 

Merhaba Ben izmir den Emre. 4,30 can karavan imalatı bir çekme karavan ile aranıza katılmış bulunuyorum. Siteyi daha önceden takip ediyordum, bilgi ve edindiğim deneyimlerimi paylaşmak için aranıza katıldım. Herkese iyi günler dilerim.
 



Ford Focus 1.6 TDCİ 110 Bg lik aracımla iki defa tatil ve seyahat imkanı buldum, Kurban bayramı sonrası nasip olursa bir tatil planım daha var. ilk gezimde İzmir - Muğla (Köyceğiz, Ortaca, İnlice Plajı, Fethiye Büyük ve Küçük boncuklu koyları ) seyahati yaptım, kamplardan ziyade zorluklarını bilerek ailemle kendi başıma konaklamayı tercih ediyorum. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevdiğim için sabit yerler bana sıkıcı geliyor. Hobilerim arasında Atıcılık ve Motorsiklet ön sırada yer alıyor.
 

Merhaba Ben Ozan Bilgin. Trakyalıyım. Land rover meraklısıyım. Ama henüz hangi modeli almam gerektiğini seçemedim. Kampçılığı ve doğayı çok seviyorum. Trekking ve Alpinizm ile ilgileniyorum. Herkese selamlar
 

Yılbaşında Suzuki Grande Vitara deneyimledim ve müthiş etkisinde kaldım Antalya'da gezilecek baya bı yer var buradaki değerli ustalardan bilgi takibi yapmak için burdayım
 


Merhaba

Gezenbilir camiası vasatında; Av, gezi, araba, ateşli silahlar hususlarında ilgi ve alakam var, tavsiye ve bilgi alışverişinde bulunmayı ümit ediyoruz

Bir Kamu kurumunda yöneticiyim

baki selam
 



Merhabalar.
Doğaya olan yönelimim üniversite yıllarında dağcılık topluluğuyla başladı. Aynı yıllarda bisikleti gezintilerde kullanmanın ötesine geçirip ana ulaşım aracı haline getirdim. Evlilik filan derken bisikletle ulaşım biraz sekteye uğradı. En son edindiğim Mosso Marine 26” katlanır bisiklet ile tekrardan ana ulaşım aracım konumuna geldi.
Bunun dışında kendi halinde elektronik ve ahşap oyma işleriyle (masum birer hobi olarak) ilgileniyorum.
En son aldığım 98 Grand Vitara 2.0 ile yavaştan doğa turlarına (off road şimdilik iddialı geliyor) geçiş yapmayı istiyorum. İleride ise karavan biraz daha ileride ise tekne almayı düşünüyorum fakat maddi durumdan ötürü şimdilik ufuk çizgisinde gözüküyorlar.
Henüz bilgi paylaşımında alıcı konumundayım. Önce bir miktar sizleri sömürüp yeterli seviyeye geldiğimde sömürülmeyi düşünüyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst