Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,867

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Selam ben İsmail
Karavan veya pick up alarak haftasonu kaçış planları yaparak istanbulun yorgunluğundan uzaklaşmak istiyorum sizlerin tecrübeleri benim için çok değerli bu aralar iz tv izmekten kendimi emeklilik planları yaparken buluyorum bu arada
 

Etiketler
Merhabalar bende yeni bir üye olarak katılıyorum aranıza ismim Tolga Bursadan yazıyorum 26 yaşındayım tüm doğa severlere selam olsun
 






Selamlar,
İsmim Orhan, Ankara'da yaşıyorum. Şimdilik Google/Youtube seviyesinde kampçılık, offroad ile ilgileniyorum. ZJ/WJ 5.2/5.9/4.7 bir grand cherokee almak planlarım arasında.

Bu arada geçen ay, kendi aracım ile sekiz günlük balkanlar turu yaptım, kayda değer tek aktivitem bu şimdilik :smiley:
 

Merhabalar ben sezgin araç arayışında Suzuki Vitara da karar kıldım. Doğru aracı kısıtlı bütçem ile alırken yardımlarınızı bekliyorum
 

Selamun aleyküm. Adım Okan. Samsundan aranıza katıldım. Uzun süre dağ bayır gezdim. Epeyce uzak kaldım. Dayanayip bir frontera aldım. Allah sağlık ve nakit nasip ederse gezilerde pas attıktan sonra off-roada geçiş yapmayı düşünüyorum. Önceden üye olmasamda sık takip ettiğim bir ekipsiniz. Sağlıcakla kalın.
 


selamlar
Adim Tunc As
1955 CJ3B williys sahibiyim
yedek parca aksesuar tedarigi icin onerebileceginiz yerler var midir
antalyada veya yakin cevresinde WILLIYS ustasi var midir?
forumun guncel kalmasi dileklerimle
 



Oğuzhan, yaş 29 Ankara'da bilgisayar mühendisiyim. Sağlam bir suv alıp Ankara ve civarındaki hafif off-road rotalarını gezmeyi planlıyorum, iyi günler.
 

Selamlar ;

Tokattan Mustafa.Oto yedek parça işinde çalışıyorum. Sanırım bir yıl içerisinde bir karavancı olacağım.Herkezin işi rast gitsin.
 






İyi günler gezenbilir ailesi. ben antalyadan serdar aydın. henüz bir cips araba (rahmetli nejat uygurun cibali karakolunda cip için kullandığı terim) sahibi olmasam da özellikle amerikan 4X4 lerini seven bir off road araç (kendisini yapmak bana çok cazip gelmiyor) tutkunuyum. sizlerin özellikle land cruiser, range rover, pajero ve tahoe ile ilgili yazılarınızı ilgiyle okuyorum. izninizle ileride araç alırken sizin deneyimlerinizden soracağım sorularla faydalanmak istiyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,430
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst