Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,837

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
herkeze selamlar uzun yıllardır yapmayı planladığım ama yoğun iş temposundan hep ertelediğim ve bir türlü fırsat bulamadığım karavan hayalime korona sebebiyle başlamış bulunmaktayım dün itibari ile 2015 model 17m3 ducato aldım ve planlarını ve çizimlerini hazırlamaya başladım makina imalat kökenli olduğum için imalat konusunda sıkıntı yaşamıyacağıma eminim kendi atölyem ve makina parkurum mevcut sadece daha verimli ve kullanışlı bir karavan yapmayı planlıyorum ürün seçimlerinde sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ısıtma,tv ve anten,kasetli tuvalet,solar enerji,buzdolabı gibi gibi yeni üye olduğum için siteye fazla hakim değilim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
 

Etiketler
Selamlar Ben ankaradan Tunay, 31 yaşındayım Fizik mühendisiyim, Daihatsu Terios kullanıcısı ve Güney Midi çekme karavan kullanıcısıyım, herkese selamlar.. güneş paneli, elektrik su işleri elimden gelir, meslek medikal cihaz tamircisi..
 

Merhabalar,
Yıllardır doğayla iç içe illerimizde çalışıyorum. Bu süre zarfında kurmuş olduğumuz doğa kulübümüzle bir çok gezi düzenledik. Bunun yanında çeşitli extreme sporla ilgilendik. Şimdide kendime bir offroad aracı almak istiyorum. Foruma ilk olarak katılış amacım bu. İlerleyen zamanlarda da forumdan daha fazla yararlanarak ve kendi tecrübelerimi paylaşarak olabildiğince etkileşimde olmaya çalışacağım. Forum kuruculara ve forumdaşlara şimdiden buradan selam olsun.
 

Merhabalar,Nisan ayı başında 5.25 erba çekme karavan alarak,karavancılık hayatına da adım atmış bulunuyorum.İzmir in Foça ilçesinde ikamet etmekteyim.Yaşım 60.Emekliyim ve kampçılık hayatını seven ve yapan bir insanım.
Karavancılıkta yeni olduğum için bilmediğim birçok şeyi sizlerden öğrenmeye çalışacağım.Umarım sorularıma sizleri bıktırmam.Şimdilik hoşçakalın.
 

Merhabalar, İstanbuldan Fatih. 25 yaşındayim. Uzun bir heves etme ve arastirma döneminden sonra kendime bir çekme karavan sipariş verdim. Beraber güzel vakitler geçirmek dileği ile.
 



Hey kayın az kenara bir kişilik daha yer açın az kırık bir tutam maceracı biraz eksantrik biri geldi aranıza yani ben sistem tanıt kendini dedi bende tanıtayım dedim adım Aykut istanbulda yaşıyorum yani şimdilik değişecek inşallah herşey siz değerli dostların bilgi tecrübe ve fikirlerine bağlı şimdilik bu kadar çok konuştum yine tamam tamam sustum
 

Merhaba,
İsmim ali istanbulda yaşıyorum İlgi alanlarımız çerçevesinde etkin bilgi sahibi olacağımız bir site olmuş elinize emeğinize sağlık.
Teşekkürler.
 

Merhaba ben Faruk, elimden geldigince degisik branslarda birseyler yapmaya calisiyorum. Gecmiste arazi araclari(suzuki samurai, Isuzu Amigo) gibi araclarla off road olaylarinada asinaydim. bu aralar VW T3 takiliyorum. Youtube kanalima hepinizi beklerim.
Outdoor Faruk
 

Merhaba ben Muammer 30 yaşındayım uzun zamandır camper motokaravan yapma hayalim var.Gezenbilirden okuduklarım ve tecrübelerle karavanımı alıp yapacagım.
 

Merhaba. Adım Aydın. 33 yaşında iki çocuk babasıyım. Şimdiye kadar ne bir kamp geçmişim oldu ne de bir gece dahi olsa karavanda uyumuslugum. Fakat esiminde desteğiyle ailemize yetecek ekonomik bir karavan almaya karar verdik. Araştırıyorum. Tavsiyelerinizi okuyorum.
 



Merhabalar Ben Trabzon'dan Ümit. Sağlık çalışanı yım covid 19 un bitmesini dört gözle bekleyen ve Cherokee kare kasa araştıran, ağır off-road dan ziyade kamp ve gezi yi seven biriyim. Bu sektörde bilgim sıfır. Üstad larımızın ışığında öğrenme ye aç bir şekilde aranıza katıldım ?
 

Merhabalar gezgin dostlarım ismim Mehmet büyük bir t3 westfalia tutkunuyum nasipse de yakında almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum :smiley:
 


Gözlemlediğim kadarıyla aktif ve faydalı bir forum. Elinize emeğinize sağlık. Gezmeyi seven biri olarak artık ben de ailenizin bir üyesiyim. Aranıza Manisa'dan katılıyorum. 33 yaşındayım. Sizlerle buluşmama sebep olan son bir aydır beynimi kurcalayan karavan yapımı fikrim. Umarım birbirimizin tecrübelerinden faydalanacağı bir dostluk ortamı yakalarız. Herkese hayırlı günler.
 




Selamlar,

Adım Kemal, karavanlarla ilgili araştırma yaparken yolum buraya kadar geldi ve en faydalı bilgileri burada bulduğumu gördüm. Bilgi alıp bilgi vermeye devam edeceğim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst