Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,852

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Selamlar,

Adım Kemal, karavanlarla ilgili araştırma yaparken yolum buraya kadar geldi ve en faydalı bilgileri burada bulduğumu gördüm. Bilgi alıp bilgi vermeye devam edeceğim.
 

Etiketler

Merhabalar...
Forum çok hoşuma gitti,birçok aktiviteyi yapıyorum ve bu her konuda bilgi alışverişi açısından muazzam bir kaynak oldu benim için..
Umarım her üye halihazırda aktif olarak kullanıyordur.
Böyle sitelerin kıymetini bilmek gerekir,emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim.
 

Merhabalar ismim Çağatay ailece kamp aşığıyız eşim ve çocuğumla 2 sene önce başladığımız kamp sevdamıza olabildiğince yeni anılar eklemeye çalışıyoruz. Bu platformu kuran emeği geçen herkese de çok teşekkürler harika bir site.
 

Selamlar,

Ben Gökhan. İstanbul'da yaşıyorum, özel sektörde makam şoförlüğü yapıyorum. Dalış, motosiklet ile seyahat etmek ve kamp yapmak hobilerim arasındadır.
 



selamlar herkese ben Erhan eşim ve çocuklarımla birlikte İzmir de yaşıyoruz aranıza yeni katıldım bundan böyle ailemle birlikte yeni bir karavan alarak tatillerde karavan tatili yapmak istiyoruz bu sebeple yazlık evimizi sattık artık farklı yerleri keşfetmek istiyoruz forumlarınızı araştırmaya başladım bu bakımdan konu ile ilgili çok faydalı bilgiler içeren bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.....
 

selamlar herkese ben Erhan eşim ve çocuklarımla birlikte İzmir de yaşıyoruz aranıza yeni katıldım bundan böyle ailemle birlikte yeni bir karavan alarak tatillerde karavan tatili yapmak istiyoruz bu sebeple yazlık evimizi sattık artık farklı yerleri keşfetmek istiyoruz forumlarınızı araştırmaya başladım bu bakımdan konu ile ilgili çok faydalı bilgiler içeren bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.....
 

Ben Erzurum'dan Hakan. Yaklaşık 3 aydır karavan araştırıyorum. Bu siteyi biraz geç buldum ama çok faydalandım degerli ve tecrübeli arkadaşlarımızın görüşlerinden. Hâlâ karavan arıyorum. Ama en azından seçenekleri azalttım site sayesinde. Emeği geçen herkese ve site yönetimine teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
 

Herkese Merhaba, Biz Meltem ve Selim Pek yakın zamanda Tam Zamanlı Yaşayacağımız Karavan, Panelvan, Van life (mızın) ne derseniz artık :smiley: yapımına başlayacağız. En doğru bilgiler için Buradayız. Youtube kanalımızda da her aşamayı göstereceğiz. Youtube : /meltemveselim. ( Henüz kanal ismimiz böyle ama zamanla değişebilir sizlerin de tavsiyesi olursa isim için mutlaka bekleriz :smiley: ) Karavan ismimiz Venüs Olacak Mars ismini çok seviyoruz ama alındı çakması olmak istemeyiz.. Tanıştığımıza Memnun Olduk :smiley:
 

Selamlar, çocuklukta izcilik aşığı yetişkinlikte kamp aşığı olan, ama nedense bir türlü doğada kamp yapma imkanı bulamamış olan ben, çadır/karavan tatili yapabilme ümidiyle araştırmalar yaparken siteyle karşılaştım. Şu an pasif olarak olmak üzere araştırıyorum. Teorik bilgi ne kadar önemli olsa da, işin pratik yönü de var. Bakalım ilerleyen günler bana ve eşime neler gösterecek :smiley:.
 



Selam, Uzun zamandır gezenbiliri takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmet oldu, Ben askerim, doğa ile iç içe olmak doğa koşuları, tracking, kamp kurmayı, fotoğraf çekmeyi seviyorum bir karavan alma hayalim var araştırıyorum. Bakalım hayat bize ne getirecek yaşayıp göreceğiz.
 


Merhaba herkese,
Ben Cankat ÖZTÜRK iş güvenliği uzmanı ve aynı zamanda organik ejder meyvesi yani pitaya yetiştiriyorum.
Ankara metrosunda ve Adana konvansiyonel hat -Gebzede hızlı tren için sinyalizasyon işlerinde çalışıyorum.
Hitachi Rail Türkiye'nin SEÇ birim müdürüyüm.
Alanyada 3 dönüm seram var burada kullanmak yaylalara dağlara gidip kamp yapmak için ayırdığım 30 bin tl bütçem var 4x4 veya 4x2 bir çift kabin pickup almak istiyorum.
Sizden ricam 30 bin bütçcem dahilinde önerebileceğiniz mümkünse taşlık çukurlu yollarda sorun çıkarmaycak veya deneyimlerinize göre en az sorun çıkaran araçlar hakkında bilgiler vermeniz.
Aynı zamanda offroad da başlamak istiyorum ben TATA 4x4 xenon düşünmüştüm siz ne önerirsiniz.
2019 Ford ranger- 2017 L200- yolculusu olup bir miktar sürdüm yolcuyken arkada perişan oldum =)
.Daha önce hiç pick up sahibi olmadım.
2001 H100 delux, 2010 dacia sandero stepway , 2018 passat 1.4 tsi com. oto.- 2018 honda civic - 2019 skoda karoq sahibiyim.Bu araçlarla ilgili tavsiye görüş sorarsanız seve seve yanıt veririm.

herkese sevgiler saygılar
 

Selamlar, İyi Bayramlar
Ben İlyas, Profesyonel Sağlıkçıyım yani UMKE
Amatör kampçı ve başlangıç seviye karavancı adayı, buranın bilgi ve deneyimini öğrenmek için üye oldum ve kendi deneyimlerimi paylaşmak için.
Sağlıklı ve mutlu kalın...
 




Herkese merhaba, esimle otobus alip mobil eve donusturmek istiyoruz, marmaris te yasiyoruz, denizciyiz aramiza 1 ay once katilan kazandibi ve bir ergenle beraber gezip dolasmak istiyoruz 😊 konuyla alakali bilgilenmek adina uye oldum, ozellikle kagit işleriyle ilgili ne yapmamiz gerektigini ogrenmek isteriz, iyi aksamlar..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst